Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Dalfsen

Dalfsen, Nederland

 

groepsaccommodatie-dalfsengroepsaccommodatie-dalfsengroepsaccommodatie-dalfsengroepsaccommodatie-dalfsengroepsaccommodatie-dalfsen
Favoriet 
 

v.a. 1.493

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Dalfsen in Dalfsen

Groepsaccommodatie in een monumentaal klooster is mogelijk in het centrum van Dalfsen. Voor groepen tot en met 16 personen. Proef de serene sfeer en ervaar de rust in een authentieke kapel.

Kom je met je familie of vriendengroep logeren in dit oude nonnenklooster? Dit Klooster ligt aan de rand van het centrum van Dalfsen in het schitterende Vechtdal.  Je hebt dan de eerste en tweede verdieping tot uw beschikking, inclusief de kloostertuin (de eigenaar woont op een gedeelte van de begane grond, je hebt echter goede privacy). Deze groepsaccommodatie wordt niet verhuurt aan groepen (jongeren) t/m 35 jaar vanwege de nachtrust in de buurt. Gezellig een spelletje doen of een kaartje leggen is geen probleem, maar groepen die van harde muziek/feesten tot diep in de nacht houden, kunnen beter een andere accommodatie zoeken. Dit betekent niet dat om 22.00 uur de dag afgesloten moet worden, maar is versterkte muziek en feestgedruis niet toegestaan

Een groepsaccommodatie in Overijssel met whirlpool

Op de tweede verdieping ligt de ruime en goed ingerichte woonkeuken. Er is een gasfornuis met 6 pitten en een grote snelle vaatwasser. Er is een gezellige zithoek met uitzicht over Dalfsen. Ontbijten of dineren kan eventueel ook in het monumentale kapelletje. De accommodatie telt 7 slaapkamers. Elke kamer beschikt over draadloos internet en een kleurentelevisie. Er kan een kinderbed bijgeplaatst worden. Verder zijn er nog twee extra (boxspring) bedden om op een kamer bij te plaatsen. In het pand bevinden zich genoeg nieuwe badkamers, voorzien van een toilet, wastafel, douchecabine of ligbad. Je hebt een eigen ingang, zowel naar buiten als naar de de Kloostertuin. Natuurlijk kun je hiervan gebruik maken en plaatsnemen in een van de loungebanken of zitjes. Ook is er een whirlpool aanwezig waar  je als groep gebruik van kunt maken. 

Ontdek het 'eigen verhaal' van Dalfsen 

Liefhebbers van natuur, rust en ruimte kunnen hun hart ophalen in Dalfsen. Landgoederen, havezaten, buitenplaatsen en het monumentale middeleeuwse kasteel Rechteren vertellen allemaal hun eigen verhaal. Er zijn meer dan genoeg activiteiten om uit te kiezen. De omgeving biedt een keur aan wandel- en fiets routes, Rijden op een stille hippe Eco scooter vanaf het klooster, mee met de BBQ- boot, activiteiten op de Vecht, klootschieten, twee unieke golflocaties binnen een straal van 15 km, natuurvijvers om in te zwemmen. Voor de kinderen liggen avonturenpark Hellendoorn en Ponypark Slagharen op minder dan een half uurtje rijden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.847,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 1.847,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn