Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Dalfsen

Nederland

 

16 pers.
Groepsaccommodatie Dalfsen

Groepsaccommodatie in een monumentaal klooster is mogelijk in het centrum van Dalfsen. Voor groepen tot en met 16 personen. Proef de serene sfeer en ervaar de rust in een authentieke kapel.Kom je met je familie of vriendengroep logeren in dit oude no..

Dalfsen

  5 pers.
  Vakantiehuis OV105 Dalfsen

  Deze luxe ingerichte en uitgeruste vijf persoons vakantiehuizen zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een p..

  Dalfsen

   4 pers.
   Vakantiehuis OV104 Dalfsen

   Dit luxe ingerichte en uitgeruste vierpersoons vakantiehuis met een prive sauna is gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Da..

   Dalfsen

    2 pers.
    Vakantiehuis OV099 Dalfsen

    Dit luxe twee persoons vakantiehuis is gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pittoreske plaats gelegen aan d..

    Dalfsen

     4 pers.
     Vakantiehuis OV110 Dalfsen

     Deze luxe ingerichte en uitgeruste vier persoons vakantiehuizen zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een p..

     Dalfsen

      6 pers.
      Vakantiehuis OV111 Dalfsen

      Deze luxe ingerichte en uitgeruste zes persoons vakantiehuizen zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pi..

      Dalfsen

       4 pers.
       Vakantiehuis OV109 Dalfsen

       Deze luxe uitgeruste vier persoons vakantiehuizen op Buitenplaats Gerner zijn extra ruim opgezet. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pitt..

       Dalfsen

        6 pers.
        Vakantiehuis OV107 Dalfsen

        Het zes persoons boschalet is zeer geschikt voor gezinnen, biedt volop ruimte en comfort en staat garant voor een goede uitvalsbasis voor een relaxte vakantie. Daarnaast beschikt u over een ruime tuin, ideaal voor het buitenleven en ook kinderen kunn..

        Dalfsen

         6 pers.
         Vakantiehuis OV106 Dalfsen

         Deze luxe ingerichte en uitgeruste zes persoons vakantiehuizen zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pi..

         Dalfsen

          4 pers.
          Vakantiehuis OV102 Dalfsen

          Deze luxe vier persoons boschalets zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, verweg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pittoreske plaats gelegen aan d..

          Dalfsen

           4 pers.
           Vakantiehuis OV101 Dalfsen

           Deze vier persoons vakantiehuizen zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pittoreske plaats gelegen aan d..

           Dalfsen

            2 pers.
            Vakantiehuis OV100 Dalfsen

            Deze luxe twee persoons boschalets zijn gelegen op Buitenplaats Gerner. Het vakantiepark is prachtig gelegen aan de rand van het bos en de landerijen net buiten Dalfsen, ver weg van het drukke stadsleven. Dalfsen is een pittoreske plaats gelegen aan ..

            Dalfsen

             24 pers.
             Groepsaccommodatie OV211 Dalfsen

             In deze gezellige 24 persoons luxe groepsaccommodatie kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van het Vechtdal. Dit groepshuis is met name geschikt voor groepen die naast een gezellig verblijf met vrienden en/of familie ook gesteld zijn op..

             Dalfsen

              6 pers.
              Vakantiehuis OV229 Dalfsen

              Deze historische vakantieboerderij gelegen aan de Vecht is een ideaal verblijf voor zes personen. U verblijft op het erf van een rundveehouderij waar dagelijks de koeien worden gemolken. De boerderij ligt aan de oevers van de Overijsselse Vecht, midd..

              Dalfsen

               2 pers.
               Vakantiehuis OV203 Dalfsen

               In deze gezellige twee persoons luxe chalet kunt u heerlijk genieten van de prachtige omgeving van het Vechtdal. Het park ligt in midden in de natuur en kunt u hier dus heerlijk tot rust komen. Het park is met name geschikt voor fietsers en wandelaar..

               Dalfsen

                2 pers.
                Vakantiehuis OV204 Dalfsen

                Deze knusse studio ligt midden in de prachtige natuur van 't Vechtdal en biedt plaats voor 2 personen. Met een bed in de woonkamer krijgt u het echte hotelkamer gevoel. Deze twee persoons studio heeft openslaande deuren naar de veranda. De..

                Dalfsen

                 4 pers.
                 Vakantiehuis OV202 Dalfsen

                 In deze lodge op het park 't vechtdal kunt u genieten van een oase van rust. Het park ligt midden in de natuur en hier kunt u dus volledig onthaasten. In de woning kunt u genieten van veel luxe en een romantische bedstee. Buiten de woning is er e..

                 Dalfsen

                  6 pers.
                  Gastenverblijf Prinsensteeg

                  Vrijstaande vakantieboerderij in Overijssel met sauna..

                  Dalfsen

                   

                  Genieten van een gezellige vakantie in Nederland, aan zee of op de Veluwe!                  ​Op vakantie in eigen land blijft elk jaar weer populair. Niets is zo wisselvallig als het Nederlandse weer, maar er blijven genoeg mooie periodes over om ergens in Nederland een vakantiehuis of bungalow te huren. Er op uit met uw gezin aan het strand of een chalet in de bossen, in ons ruime aanbod vind u gegarandeerd een prachtige accommodatie die voldoet aan al uw wensen. Over de natuur in Nederland wordt vaak geringschattend gedaan. Die zou niet zoveel voorstellen in vergelijking tot de natuur in het buitenland. Het Nederlandse landschap en de Nederlandse natuur zijn echter uniek in de wereld. Nederland herbergt natuur die nauwelijks ergens anders voorkomt. Dat komt voornamelijk door de ligging van Nederland in de delta van vier grote rivieren.

                  Wat de denken van een vakantiehuis op Texel? Of misschien liggen uw intresses meer bij een villa in de bossen op de Veluwe. Op de Veluwe is ook een groot aanbod van vakantiehuizen en chalets te vinden. Neem bijvoorbeeld de verschillende mooie Center Parcs parken. Niet alleen op de Veluwe, maar door heel Nederland zijn deze parken te vinden, elk met een ruim aanbod van cottages voor 2 tot wel 12 personen!