Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rialto MAX 6 people

Cromvoirt, Nederland

 

rialto-max-6-peoplerialto-max-6-peoplerialto-max-6-peoplerialto-max-6-peoplerialto-max-6-people
Favoriet 
     

    v.a. 567

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rialto MAX 6 people in Cromvoirt

    Deze residentie in Cromvoirt is een plaats van vreugde, rust en veiligheid. Overal om je heen vind je zandduinen, heidevelden en de bekende Brabantse sfeer. Hier komt de uitbundige sfeer tot leven. Nationale parken als de Meierij en recreatieplas de IJzeren Man geven je het gevoel van vrijheid. Cromvoirt is een gezellige parochie in een agrarisch landschap met struiken en hagen. Je gaat zeker op een terrasje zitten en genieten van een Brabants biertje of Bossche bol (chocolade éclair). Wat een super smaak!

    Hier streven ze naar kwaliteit, wat terug te vinden is in alle voorzieningen en faciliteiten. Uw kinderen kunnen heerlijk zwemmen en spetteren in het verwarmde buitenzwembad en kinderbad, terwijl u op het terras bij het zwembad zit. Ze kunnen in het hoogseizoen creatief en actief bezig zijn tijdens knutseluren, sportevenementen en thema-avonden. En tussendoor spelen ze graag in de speeltuin en de speeltoestellen.
    Het restaurant is tijdelijk gesloten.

    Ook kun je heerlijk genieten door een balletje te trappen op het veld, tikkertje te spelen met de kinderen, lekker te zwemmen in het water of lekker in je stoel te relaxen met of zonder gratis internet. Of zelfs niet om te koken en naar de kroeg "Oom Dagobert" te gaan voor een hapje, drankje of diner. Is dat geen aantrekkelijk idee?

    Woonkamer met tv, eethoek, zitkamer
    Keuken met koffiezetapparaat, fornuis, koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser
    Badkamer met douche, toilet, wastafel
    2 slaapkamers met 4 eenpersoonsbedden en 1 slaapkamer met stapelbed.Bedden zijn opgemaakt bij aankomst.Ruimte voor kinderbedje.

    Buitenshuis
    Aangelegd terras
    Parkeren bij de accommodatie (1 auto)
    Tuinmeubilair

    Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen