Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pastorie Lambertus

Cromvoirt, Nederland

 

pastorie-lambertuspastorie-lambertuspastorie-lambertuspastorie-lambertuspastorie-lambertus
Favoriet 
 

v.a. 2.974

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pastorie Lambertus in Cromvoirt

Stijlvol en luxe familiehuis met zwembad vlakbij Vught

Bijzonder vakantieadres met zwembad 

Vakantiehuis Pastorie Lambertus is een bijzonder stijlvol vakantiehuis zowel van binnen als van buiten. Gelegen in de dorpskern naast de kerk is het een perfecte plek om met familie of vrienden te genieten.
   
De eigenaresse is gastvrij en creatief wat aan de inrichting goed te zien is: kunst aan de muur, sfeervolle meubelstukken, warme kleuren en originele accessoires. In combinatie met oude houten vloeren, authentieke tegels, hoge plafonds en modern comfort is een prachtig geheel ontstaan.
   
De villa heeft een grote leefkeuken waar kookliefhebbers jaloers op zullen zijn. Op verzoek kunnen er kookworkshops of diners verzorgd worden. Er zijn diverse leefruimtes, met open haard, waar je kunt borrelen, tv kijken, een spelletje spelen en ontspannen. Ook buiten is er genoeg plek. Centraal op de grote binnenplaats ligt het zwembad met ernaast een loungehoek met overkapping en een overdekt terras.
   
En wil je erop uit? Er zijn tal van fiets-en wandelroutes startend vanaf de voordeur. De Vughterheide, recreatieplas de IJzeren Man, Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen, de Kampina en de bourgondische stad Den Bosch liggen in de nabije omgeving.  

Landhuis Pastorie Lambertus, 18 personen, ca. 300 m² 

De voormalige pastorie ligt in het centrum van een rustig dorpje, naast de kerk en tegenover het dorpscafé.
   
Begane grond
Entree via de voorzijde van het huis.
Lange gang met toilet en aan weerszijden de leefruimtes. Links is de grote salon met zitgedeelte en tafel. Rechts de eetkamer met lange tafel (10 personen en uit te breiden tot 18 personen).

Zitkamer met grote tv en loungebanken.

Leefkeuken
met zithoek en tv bij de open haard en (kleine) eettafel. De keuken is meer dan compleet met o.a. grote koel/vriescombinatie, gasfornuis (5-pits met warmtezone, professionele capaciteit 5,2kW), grote (gas)oven met warmhoudkast, magnetron, Quooker, dubbele wasbak, vaatwasser, koffiezetapparaat en Nespressomachine (zelf cups meenemen).
   
Slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer en-suite met regendouche, wastafel en toilet.
   
1e Verdieping 
4 Slaapkamers, elk voor 4 personen. 

Slaapkamer 1:  
Masterbedroom met 2 eenpersoonsbedden en een aparte (open) ruimte met tweepersoons slaapbank.  
Badkamer en-suite met regendouche en dubbele wastafel.
   
Slaapkamer 2: 
2 Eenpersoonsbedden en een slaapbank in de hoek. De slaapbank kan voor 2 personen worden gebruikt, deze wordt dan uitgetrokken waardoor de leefruimte beperkt wordt. 
Badkamer en-suite met regen douche en wastafel.
   
Slaapkamer 3: 
2 Eenpersoonsbedden en een slaapbank in de hoek. De slaapbank kan ook voor 2 personen worden gebruikt, deze wordt dan uitgetrokken waardoor de leefruimte beperkt wordt. 

Slaapkamer 4:
2 Eenpersoonsbedden en een slaapbank in de hoek. De slaapbank kan ook voor 2 personen worden gebruikt, deze wordt dan uitgetrokken waardoor de leefruimte beperkt wordt. 
Badkamer (voor slaapkamer 3 en 4) met regendouche, wastafel en toilet. 

Buiten bij Pastorie Lambertus

  • Grote omheinde binnentuin/plaats.
  • Zwembad met rolluik (niet verwarmd en in gebruik van ca. 1 April - 30 September). 
  • Loungeset met bank en 2 fauteuils en terrasoverkapping
  • Enkele ligbedden
  • Overdekt terras met eettafel 
  • Barbecue 
  • Buitendouche

Bijzonderheden:
De eigenaresse woont ter plaatse in een apart gedeelte van het huis.  Alle voorzieningen zijn privé te gebruiken voor de groep.
Op aanvraag kan er gekookt worden of een kookworkshop worden georganiseerd.

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid voor en naast het huis, dit zijn openbare parkeerplaatsen
  • Elektrische laadpaal
  • Wi-Fi 
  • Zwembad (geopend van 1 april - 30 september)
  • Barbecue 
  • Niet-roken
  • Huisdieren (max. 2) € 25 per hond per verblijf
  • Het huis is niet geschikt voor groepen jongeren en feestvierders tenzij vooraf toestemming is gegeven

Omgeving van Pastorie Lambertus

  • Afstand vanaf Utrecht ca. 62 km.
  • Supermarkt op ca. 100m.
  • Recreatieplas De IJzeren Man op ca. 2km. Met strandbad, strandhuys (borrel, lunch, diner) en strandpaviljoen. Voor een dagje uit kun je hier zwemmen, midgetgolfen, een bootje, waterfiets of sup huren.
  • De Vughtse Heide is een bosrijk natuurgebied  met een rijke historie. Zo heeft hier de Slag van Lekkerbeetjen plaatsgevonden en de Tweede Wereldoorlog zijn sporen achtergelaten. Het Nationaal Monument Kamp Vught en de Fusilladeplaats herinneren aan de tijd toen Kamp Vught als concentratiekamp dienst deed. Het herinneringscentrum geeft een beeld van de geschiedenis.
  • Mountainbikes, fietsen, (bike)steps en cruiserbike te huur bij de IJzeren Man, te huur.
  • Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen ligt op 10 minuten fietsen. Een uniek landschap van bossen, heide en Saharazand. De imposante zandduinen zijn een uitdaging voor mountainbikers (mountainbikevignet verplicht) en wandelaars.
  • De bourgondische stad Den Bosch met haar vele terrassen, winkels en eetgelegenheden ligt op ca. 10 minuten rijden. Er is genoeg te zien en te beleven: de Sint Janskathedraal en de Sint Janstoren (te beklimmen van april-oktober), Stadhuis, rondvaart op de Binnendieze, bootocht over rivier de Dommel langs vestingwallen, de Citadel en Bastions. Voor kunstliefhebbers zijn er diverse musea zoals het Jheronimus Bosch Art Center van schilder Jeroen Bosch , het Noordbrabants museum, het Stedelijk Museum, museum Slager, het Zwanenbroedershuis en Kapucijnenmuseum.
  • Dagje uit naar de Efteling, Safaripark en Speelland Beekse Bergen

  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede