Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Nieuwvliet

Nieuwvliet, Nederland

 

groepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvlietgroepsaccommodatie-nieuwvliet
Favoriet 
 

v.a. 2.007

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 16 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Nieuwvliet in Nieuwvliet

Overnacht in een comfortabele groepsaccommodatie met een privé sauna in het prachtige Zeeland! Deze groepsaccommodatie is een 16-persoonswoning met 8 slaapkamers, 6 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 215 m2.

Verblijf met de hele familie of vriendengroep in deze vrijstaande groepswoning met privé sauna in Nieuwvliet-Bad! Deze groepsaccommodatie is een 16-persoonswoning met 8 slaapkamers, 6 badkamers en een gebruiksoppervlakte van circa 215 m2. Dé ideale vakantiewoning voor een gezelschap van maximaal 16 personen!

Groepsaccommodatie in Zeeland met sauna 🏡

De royale woonkamer is voorzien van een zithoek met smart-tv met streaming mogelijkheid. Daarnaast is er een eethoek waar je met het hele gezelschap heerlijk kunt tafelen. De luxe keuken met kookeiland is van alle gemakken voorzien, met onder andere een dubbele Bora inductiekookplaat, 2 combi-ovens, 2 vaatwassers en een automatische koffiebonenmachine. Vanuit het woon-/eetgedeelte geven de openslaande deuren je toegang tot het ruime terras, waar het prima vertoeven is. Hier heb je zicht op de kreek waaraan de woning is gelegen. Een fijne plek om met het hele gezelschap samen te komen en te genieten van een lekker hapje of een drankje! Verder bevindt zich op de begane grond een privé sauna in één van de badkamers waar je heerlijk kunt ontspannen. Ook zijn er 2 slaapkamers op de begane grond. Beide beschikken over een en-suite badkamer. Eén badkamer heeft een sauna, douche en wastafel. De andere badkamer is voorzien van een ligbad, douche en een wastafel. Bovendien is één slaapkamer voorzien van een smart-tv met streaming mogelijkheid. Daarnaast is er een separaat toilet aanwezig. Op de eerste verdieping vind je nog 6 slaapkamers, waarvan 2 slaapkamers voorzien zijn van een smart-tv met streaming mogelijkheid. In totaal bevinden zich 4 badkamers op de eerste verdieping: 2 en-suite badkamers met douche, wastafel en toilet, 1 badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet en 1 badkamer met douche, wastafel en toilet.

Geniet samen van de Zeeuwse kust en de vele faciliteiten op het park 🤩

De groepsaccommodatie bevindt zich op loopafstand Zeeuwse kust, dichtbij één van de schoonste en breedste zandstranden van Nederland. Met een uitgestrekte kustlijn en de meeste zonuren is de omgeving van Zeeuws-Vlaanderen een ideale bestemming. Het resort zelf biedt vele faciliteiten voor een fijn ontspannen verblijf. Bij de receptie bevindt zich het binnen- en buitenzwembad met een ruim buitenterras waar je heerlijk kunt genieten van een drankje. Vanaf het terras heb je zicht op het spelstrand met speeltoestellen voor de kinderen. Het park beschikt ook over een modern restaurant met een gevarieerd aanbod, een minimarkt met steekproducten, broodjesservice en er is een fietsenberging aanwezig. Voor de gasten met viervoeters zijn er speciale hondenuitlaatplaatsen in en om het resort. In het hoofdgebouw wordt er voor de kleintjes volop leuk vermaak aangeboden in de kidsclub. De accommodatie ligt dichtbij de Belgische grens, waardoor je vele leuke uitstapjes kunt maken naar diverse Belgische steden; zoals Brugge. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.907,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg