Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ569 Vakantiestudio Cadzand

Cadzand, Nederland

 

vz569-vakantiestudio-cadzandvz569-vakantiestudio-cadzandvz569-vakantiestudio-cadzandvz569-vakantiestudio-cadzandvz569-vakantiestudio-cadzand
Favoriet 
 

v.a. 536

  • Beoordeeld met een 7.2
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ569 Vakantiestudio Cadzand in Cadzand

Sfeervolle 2-persoons vakantiestudio met lift te Cadzand slechts 50 meter naar het strand

Een onvergetelijke strandvakantie beleven in Cadzand is mogelijk door deze sfeervolle 2-persoons vakantiestudio te huren op slechts 50 meter van het strand, De studio bevindt zich op de tweede etage.

Cadzand is de meest zuidelijkste badplaats van Nederland, op de grens met België. Een bezoek aan één van de historische steden Brugge, Gent of Knokke zou dan ook zeker op uw agenda moeten staan. Maar Cadzand zelf biedt u ook veel gezelligheid met vele restaurants en terrasjes zowel in het dorp als aan het strand. De stranden van Cadzand behoren tot één van de mooiste stranden die Nederland te bieden heeft. U kunt er heerlijk flaneren of zonnen of juist actief bezig zijn door een lange strandwandeling te maken of een watersport te beoefenen.

Naast de vele wandelingen zijn er ook vele fietsroutes uitgezet welke u leiden langs de kust, door de duingebieden, over landweggetjes naar diverse karakteristieke dorpjes. Een bezoek aan het Zwin is zeker de moeite waard, het is een waddengebied met zeer veel flora en fauna, en daarmee een waar paradijs voor vogels. Het Zwin kunt u zelf bezoeken maar er worden ook regelmatig wandelingen onder begeleiding georganiseerd. Voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland kunt u zeker naar Cadzand komen waar deze fraaie vakantiestudio te huur is voor maximaal 2 personen.
Opgelet: Wegens de bouw van het naastgelegen hotel de Schelde kan er enige kans op geluidshinder zijn, alsmede het uitzicht iets minder vakantiegevoel geven.




  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen