Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Berlicum

Berlicum, Nederland

 

groepsaccommodatie-berlicumgroepsaccommodatie-berlicumgroepsaccommodatie-berlicumgroepsaccommodatie-berlicumgroepsaccommodatie-berlicum
Favoriet 
 

v.a. 1.327

  • Beoordeeld met een 8.6
  • 4 sterren
  • Max. 24 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Berlicum in Berlicum

Kom lekker slapen in deze vernieuwde vakantieboerderij. Het is gelegen op het terrein van de manege en heeft een echt paardenthema. Direct naast de bossen kun je heerlijk genieten van rust en natuur. In de driehoek Den Bosch Eindhoven, Oss, kun je zo het bruisende stadsleven opzoeken.

Welkom bij deze vakantieboerderij in Berlicum, gelegen in het prachtige Noord-Brabantse landschap. De vakantieboerderij is een ideale plek om te genieten van de rust en de natuur, terwijl je tegelijkertijd kunt genieten van het leven op een boerderij.

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen 🏡

De vakantieboerderij bevindt zich op het terrein van een manege, waardoor je de gelegenheid hebt om kennis te maken met de paarden en andere dieren die hier wonen. In de grote bloementuin van de accommodatie kun je heerlijk spelen en genieten van de omgeving. Voor kinderen is er een zandbak, schommels en een trampoline (gebruik op eigen risico). Ook is er een groot grasveld waar je diverse spellen kunt spelen of lekker kunt relaxen. En als het 's avonds afkoelt, kun je samen genieten van de vuurplaats en een gezellig kampvuur. De accommodatie heeft een uniek paardenthema. De eetzaal en huiskamer zijn sfeervol ingericht met veel details die verwijzen naar het leven op de manege. De keuken is compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Je kunt heerlijk slapen in de Malinca mansion, Mystery room, Fritskamer of Luca lounge. Dit zijn kamers die vernoemd zijn naar de bijzondere paarden van de manege. De recreatieruimte is voorzien van een pooltafel, spelletjes en een dvd-speler. Hier kun je dus volop genieten van elkaars gezelschap en ontspanning.

Maak mooie fiets- en wandeltochten door de bossen 🌳

De vakantieboerderij ligt direct aan het bos Engelenstede, waar je prachtige wandelingen en fietstochten kunt maken. Er ligt een ruiterroute en mountainbikeroute, en er zijn veel veldjes waar je kunt picknicken of spelletjes kunt doen. In de zomer kun je een frisse duik nemen in het meer, terwijl je in de winter kunt schaatsen of kikkers kunt vangen. Naast het genieten van de vakantieboerderij en de omgeving, is er in de buurt ook genoeg te beleven. De historische stad 's-Hertogenbosch ligt op slechts een steenworp afstand en heeft veel te bieden op cultureel en culinair gebied. Ook kun je een bezoek brengen aan het gezellige dorpje Berlicum zelf, waar je lokale specialiteiten kunt proeven en genieten van de Brabantse gastvrijheid.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.135,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath