Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leijhoeve XL 4 people Wellness

Beekbergen, Nederland

 

leijhoeve-xl-4-people-wellnessleijhoeve-xl-4-people-wellnessleijhoeve-xl-4-people-wellnessleijhoeve-xl-4-people-wellnessleijhoeve-xl-4-people-wellness
Favoriet 
     

    v.a. 936

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Leijhoeve XL 4 people Wellness in Beekbergen

    Dit recreatiepark ligt verscholen in de Gelderse bossen, vlakbij de stad Apeldoorn. De perfecte locatie voor mooie wandel- en fietstochten. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op ongeveer 8 km van het park. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken in en rond het park. Dit park beschikt over diverse faciliteiten waaronder een verwarmd buitenzwembad met apart peuterbad en diverse speeltoestellen.

    U verblijft in een comfortabel chalet, dat van alle gemakken is voorzien. Verspreid over het park staan meerdere chalets van dit type. Elk chalet heeft een eigen parkeerplaats voor één auto. Huisdieren zijn toegestaan.

    Ontdek tijdens uw verblijf de prachtige bossen van de Veluwe en de culturele hotspots in de omgeving. Liever een dagje uit? De steden Apeldoorn, Arnhem en Deventer liggen allemaal op korte rijafstand en bieden veel bezienswaardigheden. Gezellig winkelen, bezienswaardigheden bekijken en leuke uitstapjes maken. Het kan hier allemaal!

    Woonkamer met open tv, keuken, eethoek, zitkamer
    Keuken met koffiezetapparaat, koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, 3 pits gasfornuis
    Badkamer met douche, toilet, wastafel, tweede badkamer
    2 slaapkamers met 4 eenpersoonsbedden

    Buitenshuis
    Parkeren bij de accommodatie (1 auto)
    Tuinmeubilair

    Sauna in de tuin
    Buitendouche
    Spa

    Let op: de afbeeldingen van de huizen zijn alleen ter illustratie. Er kunnen kleine ontwerpverschillen zijn, maar ze hebben dezelfde lay-out en zijn op dezelfde manier uitgerust.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    14 pers.
    Groepsaccommodatie Woerden

    Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

    Woerden

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath