Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Paalchalet 723

Baarle-Nassau, Nederland

 

paalchalet-723paalchalet-723paalchalet-723paalchalet-723paalchalet-723
Favoriet 
     

    v.a. 1.598

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Paalchalet 723 in Baarle-Nassau

    Noord-Brabant is een prachtige provincie vol natuur, Bourgondische cultuur, historische steden en spannende attracties.

    Een vakantiehuis in Brabant is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de provincie. Dit park ligt net buiten het historische enclavedorp Baarle-Nassau, tegen de Belgische grens. Ons kindvriendelijke vakantiepark heeft tal van faciliteiten die je verblijf in een vakantiehuis in Brabant extra aangenaam maken. Een vakantiehuis in Brabant huren op het park betekent ook dat je gebruik kunt maken van onze parkfaciliteiten, zoals het verwarmde buitenzwembad, de tennisbanen en de midgetgolfbaan. Ook aan de kinderen is gedacht er is een peuterbad, een speeltuin en een animatieteam in het hoogseizoen.

    Houten paalchalet

    Het houten paalchalet is opgebouwd uit boomstammen van Larikshout uit de Ardennen. Het gehele paalchalet is gebouwd zoals men dat vroeger deed, maar met de technische kennis van deze tijd. Het eindresultaat is dan ook een duurzaam, onderhoudsvrij, lux en onverwoestbaar chalet. Het perceel van het paalchalet is 500m2 groot bevindt zich aan de rand van het park waar u direct toegang heeft tot de wandel en fietsgebieden.

    Het luxe paalchalet is geschikt voor max. 6 personen. Op de benedenverdieping bevindt zich een royale, sfeervolle woonkamer met vide en luxe open keuken. In de
    keuken staat een waterkoker een Dolce Gusto koffiezetapparaat. De huiskamer is ruim en licht door de vele ramen. Er is een smart-tv aanwezig en
    vanzelfsprekend kunt u gratis gebruik maken van wifi. De gehele verlichting is via domotica aangelegd en met een afstandsbediening zowel centraal als per ruimte in
    te stellen. In de gehele paalchalet mag niet gerookt worden. In de moderne open keuken vindt u een gasfornuis met oven, ruime koelkast met apart vriesvak en een
    vaatwasser. Op de benedenverdieping bevindt zich één slaapkamer met een luxe badkamer en suite. De grote luxe badkamer bevindt zich ook op de
    benedenverdieping en is voorzien van een douche, wc en wasmachine. Een vaste trap geeft toegang tot de eerste verdieping waar zich nog 2 kindervriendelijke, afsluitbare slaapkamers bevinden. Op beide slaapkamers is tevens een wasbak aanwezig.
    Op het terras bevindt zich een grote overkapping van 28m2 met een tuinset waar u heerlijk kunt genieten van het ultieme vakantiegevoel.
    Er is privé parkeergelegenheid voor 1 auto aanwezig.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn