Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Asten, Nederland

 

oostappen-vakantiepark-prinsenmeer
Favoriet 
     

    v.a. 397

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten

    7x overnachten
    incl. bedlinnen (t.w.v. € 9,50 p.p.)
    incl. eindschoonmaak
    fles wijn in de accommodatie
    welkomstkopje koffie of thee
    gratis gebruik subtropisch zwemparadijs
    gratis gebruik Turks stoombad, sauna en whirlpool
    gratis parkeren (1 auto)

    Hier ontdek je hét klokkendorp en een prachtig nationaal park; in de directe omgeving van het prachtige Nationaal Park De Groote Peel ligt namelijk Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer. Het vakantiepark ligt in Asten, een Noord-Brabants dorp met een bijzondere klokkenhistorie. Ontdek de omgeving van het park per fiets of maak een mooie wandeling. Op het vakantiepark zelf is ook genoeg te beleven, zowel binnen als buiten, voor jong en oud! Wat dacht je van recreëren op het strand, een potje volleyballen of een middag in de sauna?

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath