Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Annen

Annen, Nederland

 

groepsaccommodatie-annengroepsaccommodatie-annengroepsaccommodatie-annengroepsaccommodatie-annengroepsaccommodatie-annen
Favoriet 
 

v.a. 1.274

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 48 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Annen in Annen

Deze comfortabel en sfeervol ingerichte groepsaccommodatie biedt veel privacy voor groepen tot 48 personen. De recreatieruimte met een gezellige bar, zithoeken en een stamtafel bieden je alle ruimte voor een gesla...

Deze groepsaccommodatie in Drenthe biedt veel privacy voor groepen tot 48 personen. De recreatieruimte met bar, zithoeken en een stamtafel bied je alle ruimte voor een geslaagd verblijf. In deze landelijke omgeving met natuurgebieden kun je  tot rust komen. Deze rookvrije groepsaccommodatie is een ideale locatie voor een vrienden- en familieweekend, schoolkamp, introductie- en trainingsweekend. Naast de deur heb je de mogelijkheid voor een themadiner met detective spel, buffetten en catering vanuit de keuken. Er is een breed scala aan avontuurlijke in- en outdoor activiteiten geschikt voor jong en oud, zoals survivals, letterboxen, veengolf, kanoën en steptochten. 

Een groepsaccommodatie in Drenthe met sportveld

De recreatieruimte bestaat uit een royaal eetgedeelte met stamtafel en zithoeken. bovendien is er een bar met twee koelkasten, satelliet tv, dvd, muziekinstallatie en gratis internet. De keuken is uitgerust met professionele keukenapparatuur. De sanitaire ruimtes voor zowel dames als heren hebben een aparte doucheruimte met ieder 3 douches en wastafels. Op de begane grond zijn 3 kamers. Alle slaapkamers hebben een wastafel. Op de eerste verdieping vind je een apart toilet voor dames en heren. Er is een 4 persoons kamer, twee x 8 persoons kamers en nog een 10 persoons kamer. Alle kamers hebben een eigen wastafel. Op aanvraag kan er voor kinderbedjes, box, badje met aankleedkussen en kinderstoelen worden gezorgd. Het groepsverblijf heeft een omsloten terras met een overdekte grillplaats met barbecue en tuinhaard, een zandbak, speeltoestellen, tafeltennis en een basketbalpleintje. Er is een eigen sportveld met volleybalnet en doelen. Naast de groepsaccommodatie is een grote parkeerplaats. 

Een accommodatie op loop- en fietsafstand van prachtige Drentse natuurgebieden

Deze groepsaccommodatie in Drenthe is gelegen in de groene Hunzevallei, op loop- en fietsafstand van prachtige natuurgebieden. De eigenaren helpen graag met het samenstellen van een leuke route en verhuren fietsen en steps. De bosrijke Hondsrug, Drentse Aa en authentieke esdorpjes rondom geven je het vrije gevoel dat bij vakantie hoort. Een stadsbezoek aan Groningen of Assen is op slechts 20 minuten rijden. Voor de kinderen zijn er leuke attracties in de omgeving, zoals Sprookjeshof, Dierenpark Emmen, schaatsbaan in Assen en diverse Drentse musea. 

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 2.149,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 22-07-2024 (7 dagen) 3.982,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn