Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

7 daagse fietsreis Rondje IJsselmeer

Amersfoort, Nederland

 

7-daagse-fietsreis-rondje-ijsselmeer7-daagse-fietsreis-rondje-ijsselmeer7-daagse-fietsreis-rondje-ijsselmeer7-daagse-fietsreis-rondje-ijsselmeer7-daagse-fietsreis-rondje-ijsselmeer
Favoriet 
     

    v.a. 646

    • Beoordeeld met een 8.8

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    7 daagse fietsreis Rondje IJsselmeer in Amersfoort

    7-daagse Autovakantie naar Friesland bij 7 daagse fietsreis Rondje IJsselmeer

    De IJsselmeerroute is één van de mooiste lange afstand fietsroutes van Nederland. In 1932 werd de Zuiderzee afgesloten met een gigantische dijk en werd het IJsselmeer geboren. In de eeuwen die deze afsluiting vooraf gingen, woonden er op de oevers van de Zuiderzee duizenden families die ondermeer leefden van de walvisvangst. Vandaag heerst er in de vissersdorpen van weleer een serene rust. Maar de herinneringen aan die roemrijke tijd zijn gebleven. Ze worden bewaard in boeiende musea en zijn te zien in de gezellige dorpen en steden. Tijdens deze fietstocht bezoek je beroemde steden zoals Volendam en Amsterdam en doe je ontzettend veel indrukken op. Geniet van de natuur en volop kunst en cultuur. Je fietst langs de oevers van het IJsselmeer terug in de tijd en geniet van prachtige uitzichten over het water, van groene bossen en uitgestrekte polders.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath