Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Best Western Hotel Restaurant Aduard

Aduard, Nederland

 

best-western-hotel-restaurant-aduardbest-western-hotel-restaurant-aduardbest-western-hotel-restaurant-aduardbest-western-hotel-restaurant-aduardbest-western-hotel-restaurant-aduard
Favoriet 
 

v.a. 160

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Best Western Hotel Restaurant Aduard in Aduard

5-daagse Autovakantie naar Best Western Hotel Restaurant Aduard in Groningen

Als je voor het Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard kiest, dan heb je gekozen voor natuur en cultuur. Mooi, want de groene omgeving ligt te wachten om ontdekt te worden en met een korte bus- of autorit sta je in de veelzijdige stad Groningen. Dé perfecte combinatie als je een paar dagen weg wilt. Het hotel ligt net buiten de sfeervolle dorpskern Aduard en heeft een eigen restaurant. Schuif gezellig aan en geniet van het 4-gangendiner. De gerechten zijn gemaakt van verse streekproducten van eigen boerderij. En om je verblijf nog comfortabeler te maken, slaap je in een Deluxe kamer. Je wordt zeker uitgerust wakker met volop energie voor een wandeling over het bekende Pieterpad. Je rijdt er met ca. 20 minuten naar toe waar je ook het dorpje Winsum kunt verkennen. Er zitten nog 2 andere leuke extra's bij deze reis. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan bij 'Arrangementen' en boek snel.
  • Restaurant
  • Bar
  • Speeltuin
  • Tuin
  • Fietsverhuur,

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De Wilgenhaege Wellness is een grote villa ..

Hellendoorn

15 pers.
Buitenplaets de Heide Woonhuis - vakantiehuis op privelandgoed in Twente voor actieve gezinnen

Landgoed met zwemvijver, klimparcours, speeltuin en sportterrein in de Twentse natuur. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien.Ook voor kleine groepen van 1 huishouden + 3 personen (muv kinderen tot 13 jaar) zeer geschikt. Prijs op aanvraag.Va..

Beckum

6 pers.
Luxe vakantiehuis in Winterswijk Achterhoek met sauna

Meerdere gelijkwaardige vakantievilla's te huur op dit park in Winterswijk.De recreatiewoningen zijn gelegen op een recreatiepark in Winterswijk. Het is gebouwd in de stijl van een oud Saksisch boerderijtje en is van alle luxe en comfort voorzien. De..

Winterswijk

4 pers.
ND Deluxe 4 personen

Dit recreatiepark ligt midden in de duinen van de . De perfecte locatie voor een heerlijke strandvakantie. Het strand ligt op ongeveer 2 kilometer van het park. Ook de kinderen zullen zich prima vermaken op en rondom het park. Dit park beschikt over ..

Noordwijk