Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Aalten

Aalten, Nederland

 

groepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aaltengroepsaccommodatie-aalten
Favoriet 
 

v.a. 1.560

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 23 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Aalten in Aalten

Een weekendje weg met familie of vrienden? Deze comfortabele en sfeervolle ingerichte groepsaccommodatie is dan de perfecte locatie hiervoor.

Een weekendje weg met familie of vrienden? Deze comfortabele en sfeervolle ingerichte groepsaccommodatie is dan de perfecte locatie hiervoor. Organiseer je een familiereünie in Gelderland of zoek je een locatie voor een vriendenweekend in de Achterhoek? Deze geschakelde ruime groepsaccommodatie in de bosrijke omgeving van de Achterhoek staat voor zorgeloos genieten. Compleet en comfortabel ingericht. Je hebt er alle gelegenheid om gezellig samen te zijn en leuke dingen te doen. Fijn samen koken, lekker eten en bijpraten in deze sfeervol ingerichte grote vakantiewoning, gelegen in landelijke omgeving nabij de Duitse grensstreek. 

Groepsaccommodatie in Gelderland met grote tuin

De accommodatie is schoon, ruim opgezet, een open keuken, grote eettafel, hoge bartafel met barkrukken en diverse gezellige zitjes om eens lekker bij te kletsen of een spelletje te doen. Voor de kinderen is er plek om even tv te kunnen kijken of lekker buiten te spelen in de grote tuin. Ondanks de grootte van het vakantiehuis doet het door de sfeervolle inrichting heel knus en gezellig aan. De keukeninventaris en het serviesgoed is compleet en royaal, dus niet precies afgepast op het aantal personen. Dit geldt ook voor het aantal zitplaatsen. Het is ook mogelijk om groepsaccommodatie te combineren met de AAL-2169, je hebt dan één grote accommodatie voor 42 personen. 

Maak samen mooie fiets- en wandeltochten

Landelijk gelegen in het karakteristieke coulisselandschap van de Achterhoek tussen Aalten en Winterswijk en 300 meter vanaf de Duitse grens.Vanuit de accommodatie kun je direct een wandel of fietsroute starten, richting Duitsland of door het buitengebied van Aalten en Winterswijkse buurtschappen. In de omgeving is een ijsboerderij, leuk om met de kinderen naar toe te gaan, een tropisch zwemparadijs in de dichtbij gelegen Duitse stad Bocholt. In Aalten is een bezoek aan het Nationaal Onderduik Museum een aanrader voor jong en oud, of een gangekestocht maken met een gids. Ook het historisch stadje Bredevoort met z'n stadsbrouwerij is een bezoekje waard. Historische buitenplaatsen, kastelen, moderne musea, klimbossen, overdekte speeltuinen en leuke attracties, De Achterhoek heeft het allemaal, je hoeft je niet te vervelen.

Deze accommodatie wordt niet verhuurd aan jongerengroepen, voetbalteams, studentengroepen of andere luidruchtige groepen die uitsluitend bestaan uit personen tussen de 18 en 30 jaar. (tussen 30-35 jaar op aanvraag

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 3.580,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.170,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn