Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Nuhnetal

Winterberg, Duitsland

 

hotel-nuhnetal
Favoriet 
 

v.a. 135

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Nuhnetal in Winterberg

Ga voor een relaxte wintersportvakantie dichtbij huis naar het kleinschalige Hotel Nuhnetal, gelegen in het hart van Winterberg. Hier wachten u knusse kamers, gezellige zithoeken, een sfeervolle wellness en een gastvrij onthaal. U start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de pistes van Skiliftkarussell Winterberg gaat verkennen. Na een actieve dag op de lange latten is Hotel Nuhnetal de geschikte plek om nog even heerlijk te ontspannen in het overdekte zwembad, de sauna of infraroodcabine. 's Avonds kunt u in het restaurant terecht voor een smakelijk diner met regionale en saisonale specialiteiten. Sluit de dag af met een drankje in de bar. Gasten die u zijn voorgegaan waarderen Hotel Nuhnetal vanwege de gunstige ligging, de ongedwongen sfeer, nette kamers, goede keuken en de persoonlijke benadering.

Ga voor een relaxte wintersportvakantie dichtbij huis naar het kleinschalige Hotel Nuhnetal, gelegen in het hart van Winterberg. Hier wachten u knusse kamers, gezellige zithoeken, een sfeervolle wellness en een gastvrij onthaal.
U start de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet voordat u de pistes van Skiliftkarussell Winterberg gaat verkennen. Na een actieve dag op de lange latten is Hotel Nuhnetal de geschikte plek om nog even heerlijk te ontspannen in het overdekte zwembad, de sauna of infraroodcabine. 's Avonds kunt u in het restaurant terecht voor een smakelijk diner met regionale en saisonale specialiteiten. Sluit de dag af met een drankje in de bar.

Gasten die u zijn voorgegaan waarderen Hotel Nuhnetal vanwege de gunstige ligging, de ongedwongen sfeer, nette kamers, goede keuken en de persoonlijke benadering.

Hotel Nuhnetal is gelegen midden in het gezellige centrum van Winterberg. Hier zijn diverse restaurants, cafés en winkeltjes te vinden. Winterberg is onderdeel van het skigebied 'Skiliftkarussell Winterberg'. Het is een zeer kindvriendelijk gebied en ideaal voor beginners en licht gevorderden wintersporters. Ook leent zich de omgeving uitstekend voor winterwandelingen.
De skilift, skischool en skiverhuur bereikt u binnen enkele minuten. Met de Sauerland Card die inbegrepen is tijdens uw verblijf maakt u gratis gebruik van het openbaar vervoer, wel zo makkelijk.

- Centrum Winterberg: voor de deur
- Skibushalte: op ca. 80 m (van het hoofdgebouw)
- Skilift, -school en -verhuur: ca. 800 m

Met de auto:
- Gratis parkeergelegenheid beschikbaar bij uw accommodatie

- Uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen
- Diner (3-gangendiner of dinerbuffet) optioneel bij te boeken



Hotel Nuhnetal beschikt over verzorgde en stijlvol ingerichte kamers verdeeld over het hoofdgebouw en de dependance gelegen tegenover het hotel.
Alle kamers zijn voorzien van:
- Tv
- Kluisje
- Radio
- Zitje
- Gratis wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem