Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Hambachtal

Oberhambach, Duitsland

 

vakantiepark-hambachtal
Favoriet 
     

    v.a. 265

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantiepark Hambachtal in Oberhambach

    4x overnachten
    4x uitgebreid ontbijtbuffet
    4x dinerbuffet of 3-gangenmenu * (incl. fris, bier en wijn)
    incl. eindschoonmaak
    gratis gebruik subtropisch zwemparadijs
    gratis WiFi
    gratis parkeren

    Zin in een actieve of juist relaxte vakantie in de beboste heuvels van de Hunsrück? Dan moet je in Oberhambach zijn, want het daar aanwezige Vakantiepark Hambachtal heeft er alles voor in huis! Je overnacht in een comfortabel appartement of een riante bungalow in het glooiende landschap van het Hambachdal, dat zich niet ver van de Moezelregio bevindt. Het park, pal aan een rustig stuwmeer, biedt vertier voor het hele gezin, zoals kinderanimatie, een klimhal en een subtropisch zwembad. Wie van mountainbiken, rodelen, wandelen of zelfs langlaufen houdt, kan hier eveneens goed uit de voeten. Bovendien ben je vanaf het park zo in Trier of Idar-Oberstein!

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem