Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Am Bergelchen 13-M

Niedersfeld, Duitsland

 

apartment-am-bergelchen-13-mapartment-am-bergelchen-13-mapartment-am-bergelchen-13-mapartment-am-bergelchen-13-mapartment-am-bergelchen-13-m
Favoriet 
     

    v.a. 549

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Am Bergelchen 13-M in Niedersfeld

    Uitkijken over de Hillebachsee, in dit recent gerenoveerde appartement is dat mogelijk! Het bergmeer is een van de weinige plekken in de buurt waar in de natuur gezwommen kan worden. Dit appartement biedt dan ook een heerlijke uitvalsbasis voor uw ontspannen of juist sportieve vakantie. De sfeervolle, houten details geven een moderne, huiselijke sfeer. Geniet van de zon op het grote terras. Ruik de beroemde berglucht, hoor de vogels fluiten. Hier is de natuur letterlijk om de hoek!

    Maximale Personenzahl: 4
    Anzahl Schlafzimmer: 1
    Anzahl Badezimmer: 1
    Fläche: 60 m2

    Über diese Unterkunft
    Dieses Apartment verfügt über einen Smart-TV im Wohnzimmer. Die Küche verfügt über eine Mikrowelle, einen Backofen, einen Toaster, einen Geschirrspüler, einen Kühlschrank mit Gefrierfach, eine Senseo-Kaffeemaschine und einen Wasserkocher. Die Wohnung verfügt außerdem über ein Schlafzimmer mit einem Etagenbett, einem Doppelbett und einem offenen Kleiderschrank. Das Badezimmer hat eine Dusche, ein Waschbecken und eine Toilette. Schließlich gibt es eine große Terrasse (im Südwesten gelegen) und Gartenmöbel. Es gibt auch WLAN.

    Sie können in der Garage neben dem Haus parken. Dort können auch Fahrräder abgestellt werden. Waschmaschine und Trockner befinden sich im gemeinsamen Waschkeller.

     






    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem