Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Göbel's Seehotel Diemelsee

Diemelsee, Duitsland

 

gobels-seehotel-diemelseegobels-seehotel-diemelseegobels-seehotel-diemelseegobels-seehotel-diemelseegobels-seehotel-diemelsee
Favoriet 
 

v.a. 385

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Göbel's Seehotel Diemelsee in Diemelsee

4-daagse Autovakantie naar Nordrhein Westfalen bij Göbel's Seehotel Diemelsee

Op zoek naar een hotel voor jong en oud in een prachtig natuurgebied en niet te ver van huis? Dan is dit het perfecte hotel voor jou! Dit romantische hotel ligt direct aan de Diemelsee en wordt omringd door prachtige bossen en bergen wat garant staat voor prachtige wandel- of fietsroutes. De kinderen kunnen zich vermaken in het kinderspeelparadijs 'shrinkie island' en bij mooi weer kan er een duik worden gemaakt in het meer. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor actieve activiteiten zoals zeilen, hiken, mountainbiken of maak een nordic walking tocht. Ook voor ontspanning ben je bij dit hotel aan het juiste adres. Kom tot rust in de uitgebreide wellness. Bezoek een van de sauna's of duik in het stoombad. 's Avonds wordt er een diner gereserveerd. Geniet met een volle buik van de zonsondergang op het terras aan het meer. De omgeving van het hotel is zeker het ontdekken waard. Breng een bezoek aan het Bergpark Kassel-Wilhelmshöhe of het nationaal park Kellerwald-Edersee, beide Unesco Wereld Erfgoed. Beide natuurparken bestaan uit schitterende natuurverschijnselen zoals watervallen en zeldzame flora en fauna.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem