Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Astoria 8 Luxe

Dahlem/Kronenburg, Duitsland

 

astoria-8-luxeastoria-8-luxeastoria-8-luxeastoria-8-luxeastoria-8-luxe
Favoriet 
     

    v.a. 453

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Astoria 8 Luxe in Dahlem/Kronenburg

    Indeling: Luxe open keuken met o.a. vaatwasser en combimagnetron. Zeer ruime woonkamer met zit- en eethoek met openslaande deuren naar de veranda. Houtkachel zowel binnen als buiten te gebruiken, buiten tevens als barbecue. Apart toilet. Slaapkamer met twee eenpersoons boxpringbedden met een eigen badkamer met douche(cabine) en apart toilet. Verdieping: drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen badkamer waarvan twee met een douche(cabine) en één met een (lig)bad. Iedere slaapkamer beschikt tevens over een apart toilet. Traditionele sauna. Dit type vakantieverblijf is rookvrij. Je kunt gratis gebruikmaken van wifi. Alle vakantieverblijven zijn te bereiken middels tenminste 2 tot 3 traptreden naar de voordeur en zijn voorzien van flatscreen TV met Nederlandse zenders, elektrische verwarming en een overdekt terras met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto dicht bij het vakantieverblijf.

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem