Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Knusse wellness bungalow voor 9 personen met sauna, stoombad en bubbelbad.

Hour, België

 

knusse-wellness-bungalow-voor-9-personen-met-sauna-stoombad-en-bubbelbadknusse-wellness-bungalow-voor-9-personen-met-sauna-stoombad-en-bubbelbadknusse-wellness-bungalow-voor-9-personen-met-sauna-stoombad-en-bubbelbadknusse-wellness-bungalow-voor-9-personen-met-sauna-stoombad-en-bubbelbadknusse-wellness-bungalow-voor-9-personen-met-sauna-stoombad-en-bubbelbad
Favoriet 
     

    v.a. 508

    • Max. 9 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Knusse wellness bungalow voor 9 personen met sauna, stoombad en bubbelbad. in Hour

    Er even tussenuit en uzelf in een compleet andere wereld wanen met vrienden of familie? een combinatie van actief en pure ontspanning? Vier uw vakantie in deze negen persoons bungalow en ervaar complete rust in een prachtige omgeving. De bungalow is ruim opgezet en beschikt over een sauna, stoomcabine, bubbelbad en een gezellige haard waar u avond aan avond knus kunt genieten van het knapperende vuur. Overdag trekt u de omgeving in en geniet u van al het moois wat de omgeving u te bieden heeft. Een echte durfal? Probeer de Fantasticâble, waar u op meters boven de grond over de omgeving roetsjt in een tuigje. Of misschien neemt u wel een kijkje over de grenzen, daar u in slechts 17km over de grenzen van Frankrijk betreedt. Of wat dacht u van Luxemburg? Waar u slechts 90 autominuten van verwijderd bent. Genoeg te beleven en zien!

    Deze fijne wellness bungalow voor negen personen heeft een oppervlakte van 134m² en beschikt over een gezellige woonkamer met ruime zithoek, televisie. dvd-speler en houtkachel. Naast de woonkamer vindt u een gezellige eetkamer met CD-speler, radio en houtkachel. De goed ingerichte keuken beschikt over een combi-oven, kooktoestel, afzuigkap, koelkast, vriezer, waterkoker, Senseo apparaat, broodrooster, fruitpers, keukengerei en een vaatwasmachine.Er zijn vier slaapkamers waarvan één slaapkamer met een stapelbed, twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met een tweepersoonsbed waarop een eenpersoonsbed is bevestigd. Daarnaast vindt u in de woning twee aparte toiletten, een sauna ruimte, één badkamer met bubbelbad en dubbele wasbak en één badkamer met regendouche, stoomcabine en wasbak. Buiten de woning vindt u een grote tuin met terras, barbecue en tuinmeubilair.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Koelkast,Tuin