Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Hour

België

 

  9 pers.
  Knusse wellness bungalow voor 9 personen met sauna, stoombad en bubbelbad.

  Er even tussenuit en uzelf in een compleet andere wereld wanen met vrienden of familie? een combinatie van actief en pure ontspanning? Vier uw vakantie in deze negen persoons bungalow en ervaar complete rust in een prachtige omgeving. De bungalow is ..

  Hour

   18 pers.
   Gezellige groepsaccommodatie voor 18 pers met zeer grote tuin, speeltoestellen en sauna.

   Kom genieten van de prachtige natuur, rust en ruimte samen met een leuk gezelschap. Of u nu met vrienden, familie of collega's op vakantie wil… u zult genieten! Jeu de boules, badminton, voetballen of volleyballen.. Wie gaat de uitdaging aan in de ..

   Hour

    14 pers.
    Groepsaccommodatie voor 14 personen met prachtig uitzicht en ontspanningsruimte met sauna.

    Er even tussenuit en uzelf in een compleet andere wereld wanen met vrienden of familie? een combinatie van actief en pure ontspanning? Vier uw vakantie in deze 14 persoons bungalow en ervaar complete rust in een prachtige omgeving. De bungalow is rui..

    Hour

    Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen    Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
    Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

    Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.