Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Hamoir

Hamoir, België

 

vakantiehuis-hamoirvakantiehuis-hamoirvakantiehuis-hamoirvakantiehuis-hamoirvakantiehuis-hamoir
Favoriet 
 

v.a. 1.354

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Hamoir in Hamoir

Een luxueuze gîte met zijn 5 slaapkamers en 5 privé badkamers, die plaats bieden aan maximaal 14 volwassenen. Ideaal voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden.

Een gezellige gîte met 5 slaapkamers en 5 privé badkamers, die plaats bieden aan maximaal 14 volwassenen. Ideaal voor een ontspannen verblijf met familie of vrienden.

Groepsaccommodatie in de Belgische Ardennen met sauna 🏡

Eén slaapkamer met een grote aangepaste doucheruimte bevindt zich op de begane grond en is geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit!

Een volledig uitgeruste keuken die een professional waardig is, een warme woonkamer met een mooie bar, een grote eetkamer.... Een waar genoegen na een mooie dag om de omgeving te verkennen.

Giant flatscreen-tv, gratis Wi-Fi, darts, bordspellen, mini-tafelvoetbal, een infrarood sauna voor 4 personen, een shiatsu voor een volledige lichaamsmassage zal u aangename momenten bieden in een rustige omgeving.

Ontdek de prachtige Ardense natuur! 🌳

De groepsaccommodatie is gelegen in het gehucht Xhignesse, ligt de gîte op 20 minuten van Durbuy, Luik en vooral op het kruispunt van alle mooie dorpen: Hamoir, Ferrières, Aywaille, en de beste activiteiten in de regio: kajakken, de grotten van Remouchamps, en niet te vergeten de kerk van Xhignesse, geklasseerd als Belangrijk Erfgoed, de kerk van Sint-Pieter, die naast de gîte ligt. Binnenkort kun je er tentoonstellingen van schilderijen, concerten enz. ontdekken. ....

✅ Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor zorggroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 3.516,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.708,-   Boek

Bekijk alle vrije data