Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Torres Del Mar

, Spanje

 

torres-del-martorres-del-martorres-del-martorres-del-martorres-del-mar
Favoriet 
     

    v.a. 1.015

    • Max. 8 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Torres Del Mar in Playa de Gandía

    Dit waardevolle en moderne appartement, op slechts 76 meter van Playa de Gandía, biedt een gemeenschappelijk zwembad en accommodatie voor 8 personen.
    Met een prachtig uitzicht op zee, verandert het terras van dit prachtige appartement in het beste decor voor je ontbijt voordat je je klaarmaakt om te voet naar het strand te gaan. Na een vermakelijke dag op het strand kun je je huid afspoelen in de buitendouche van het complex en genieten van het gemeenschappelijke zwembad voordat je naar boven gaat om te genieten op het terras, waar je een heerlijke maaltijd bereidt. Het is een chloorzwembad en de afmetingen zijn 20 x 6 m en een diepte van 1,2 tot 1,7 m. Bovendien is er ook een peuterbad met afmetingen van 6 x 4 m en een diepte van 0,6 m.








    Het interieur van dit appartement op de achtste verdieping met lift krijgt, met zijn houten vloeren en moderne inrichting, een gastvrije sfeer voor onze gasten zodat ze zich thuis voelen. De woon-eetkamer is ideaal om samen te lunchen of dineren en daarna gezellig bij te kletsen terwijl je tv kijkt. De keuken is een aparte ruimte en is uitgerust met een inductiekookplaat, oven en ander keukengerei, en hier vind je ook de wasmachine, het strijkijzer en de strijkplank. Dit huis heeft ook twee badkamers met douche en drie slaapzalen, allemaal uitgerust met een kledingkast. Een ervan heeft een tweepersoonsbed, de tweede heeft twee eenpersoonsbedden en de laatste heeft alleen een eenpersoonsbed en een stapelbed dat tegelijkertijd een stapelbed is, waardoor deze slaapzaal een capaciteit heeft voor maximaal 4 personen. Een kinderbedje en een kinderstoel kunnen ook worden verstrekt. Om te acclimatiseren is er in het hele huis een airconditioning met buizen en twee radiatoren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm