Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Es Mitja Davall

Sencelles, Spanje

 

es-mitja-davalles-mitja-davalles-mitja-davalles-mitja-davalles-mitja-davall
Favoriet 
     

    v.a. 747

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Es Mitja Davall in Sencelles

    Welkom in dit landhuis aan de rand van Sencelles. Het is geschikt voor maximaal 6 personen.
    De accommodatie beschikt over mooie buitenruimtes met een bovengronds zwembad van 6 x 3 m met een diepte van 1,20 m, met 6 ligbedden, de favoriete plek van onze gasten. Twee volledig gemeubileerde veranda's en een barbecue nodigen u uit om aangename avonden door te brengen met uw familie of vrienden. Kinderen zullen genieten van de speeltuin. Het perceel is omheind en er zijn geen directe buren.
     
    De accommodatie bestaat uit twee gelijkvloerse gebouwen. In het hoofdgebouw zijn er drie slaapkamers, twee met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Er zijn twee badkamers, beide met douche, waarvan één een en-suite badkamer is.
     
    Voor onze jongere gasten verstrekken we een kinderbedje en een kinderstoel. In de gezellige woonkamer kunt u satelliet-tv kijken of gewoon ontspannen op de comfortabele bank. De aparte keuken met keramische kookplaat is uitgerust met alle benodigde keukengerei om zonder enig probleem te koken. De eethoek bevindt zich in dezelfde ruimte. De accommodatie beschikt over zes elektrische radiatoren.
     
    In het tweede gebouw is er een keuken met een gasfornuis en een badkamer met douche. Er is ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank aanwezig.
     
    Het huis ligt op het platteland, maar op slechts een paar minuten lopen van het dorp Sencelles, een charmant dorpje in het midden van het eiland. Er is een kleine supermarkt, een bank, restaurants en alles wat u nodig heeft voor uw verblijf. Een auto is nodig om naar het strand te gaan en om overal op het eiland te komen. We raden u aan om een "celler" te bezoeken, typische Mallorcaanse restaurants met lokale gerechten. Op woensdag vindt de wekelijkse markt in Sineu plaats, de meest traditionele markt van het eiland met zijn marktkraampjes vol met fruit, groenten, kleding, kunstnijverheid en sieraden.
     
    Huisdieren zijn niet toegestaan.
    Het houden van evenementen is niet toegestaan.
    Neem contact op met de adverteerder voor mogelijke extra kosten.
    Er is buitenparkeergelegenheid voor 4 auto's.
     
    Afstanden:
    Strand: 33.0 mi - Can picafort
    Luchthaven: 27.7 km - Son San Joan
    Golfbaan: 17,9 km - Golf puntiro
    Dorpscentrum 0 km - Sencelles
    Treinstation: 10,6 km - Sineu
    Bushalte: 2 km - Sencelles
    Veerboot: 35.6 km - Palma
    Ziekenhuis: 9 km - Inca
     
    Verwarmingskosten: 2 euro/liter



    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor