Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Camping Sandaya Cypsela Resort

Pals, Spanje

 

camping-sandaya-cypsela-resort
Favoriet 
 

v.a. 225

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Camping Sandaya Cypsela Resort in Pals

Camping Cypsela is een prachtige, luxe camping in een natuurrijke omgeving. De jongste kinderen zullen zich goed vermaken in het kinderbad met piratenschip terwijl de oudere kinderen van de glijbaan racen. Op de camping kun je gezellig een drankje doen in de bar of een potje bowlen met de hele familie. De miniclub en het animatieteam zorgen voor de het nodige vermaak tijdens uw verblijf. Er wordt voor kinderen van 5 tot 17 jaar van alles georganiseerd zodat zij al vanaf het begin van de vakantie een connectie hebben met hun leeftijdgenootjes. In het waterpark zal iedereen zich vermaken, van jong tot oud. In de waterspeeltuin kunnen de jongste kinderen hun energie kwijt, en jij kunt in het semi-olympisch zwembad op het gemak baantjes trekken. Of ga je toch liever een middag met (of zonder) de kinderen van de glijbanen af, het kan en mag allemaal op het Cypsela Resort. Gasten waarderen met name het ruime aanbod van faciliteiten op de camping.

Camping Cypsela is een prachtige, luxe camping in een natuurrijke omgeving. De jongste kinderen zullen zich goed vermaken in het kinderbad met piratenschip terwijl de oudere kinderen van de glijbaan racen. Op de camping kun je gezellig een drankje doen in de bar of een potje bowlen met de hele familie.

De miniclub en het animatieteam zorgen voor de het nodige vermaak tijdens uw verblijf. Er wordt voor kinderen van 5 tot 17 jaar van alles georganiseerd zodat zij al vanaf het begin van de vakantie een connectie hebben met hun leeftijdgenootjes.

In het waterpark zal iedereen zich vermaken, van jong tot oud. In de waterspeeltuin kunnen de jongste kinderen hun energie kwijt, en jij kunt in het semi-olympisch zwembad op het gemak baantjes trekken. Of ga je toch liever een middag met (of zonder) de kinderen van de glijbanen af, het kan en mag allemaal op het Cypsela Resort.

Gasten waarderen met name het ruime aanbod van faciliteiten op de camping.

Camping Cypsela ligt tussen de pijnbomen aan de weg van Pals naar Platja de Pals. Het strand ligt op ca. 3 km, indien je hier een duik wilt gaan nemen moet je een snorkelset niet vergeten. De onderwaterwereld is op sommige plaatsen prachtig. Het oude, gemoedelijke Pals ligt op ca. 4 km afstand, dit Middeleeuwse stadje met haar panoramische uitzicht zal je doen verbazen!

Op ca. 7 km vanaf deze camping aan de Costa Brava ligt Begur. Dit, tegen een heuvel aangebouwde, pittoreske dorpje. Hier kun je heerlijk slenteren door de smalle straatjes, naar het kasteel (lees: ruïne) van Begur wandelen, vanaf hier heb je een mooi uitzicht over de omgeving en over de blauwe zee met haar vele baaitjes.

Vanaf het strand zit je het op een heldere dag al liggen; L'Estartit. Deze toeristische badplaats met gezellige boulevard is zeker het bezoeken waard. Zeker in de avonden is hier nog veel te beleven.

- Begur: ca. 7 km
- L'Estartit: ca. 16 km
- Medes eilanden: ca. 18 km
- Girona: ca. 45 km
- Barcelona: ca. 136 km

Met de auto:
- 1 auto per geboekte stacaravan toegestaan
- Oplaadpunt voor elektrische auto's aanwezig

Afstand vanaf Utrecht: 1.416 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 56 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar de accommodatie niet inbegrepen. Wij raden je aan een huurauto bij te boeken. Dit kan eenvoudig in de vervolgstappen van uw boeking.

- Huisdieren niet toegestaan
- Bijzettent niet toegestaan
- Vanwege het familiaire karakter worden er geen boekingen van jongeren geaccepteerd

Buiten de zomervakantie kan het zijn dat faciliteiten niet of in beperkte mate aanwezig of geopend zijn.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas