Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cala Dor 14

Santanyí, Spanje

 

cala-dor-14cala-dor-14cala-dor-14cala-dor-14cala-dor-14
Favoriet 
     

    v.a. 2.447

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cala Dor 14 in Santanyí

    Prachtig zomerhuis met een prachtig uitzicht en directe toegang tot het paradijselijke strand van Cala d'Or, een dromerige plek voor 8 gasten.

    Wanneer u 's morgens vroeg wakker wordt, zult u bereid zijn te genieten van een heerlijk ontbijt terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht op de turquoise wateren van Cala d'Or, gewoon het perfecte gezelschap. Daarna kunt u hier heerlijk ontspannen op een van de twee ligstoelen als u op een rustiger en gezelliger plekje van de zon wilt genieten. Een tweede terras aan de achterkant is de perfecte plek om lekker te lezen en een kopje koffie te drinken voordat je naar het strand gaat en een duik neemt, vanaf hier via een prachtig trappenpad, wat een luxe!! Geniet daarna van een heerlijke avond in de buitenlucht met een fantastische barbecue!

    Dit huis met twee verdiepingen verwelkomt u met een warme en charmante woonkamer, waar u kunt zitten en kletsen met uw dierbaren of een tv-serie kunt kijken op de satelliet-tv-kanalen. Vervolgens komt u in de eetkamer, perfect ingericht om op het terras en in het landschap van uw favoriete gerechten te genieten. Naast de eetkamer vindt u de keuken, met een keramische kookplaat of de oven om te koken en te genieten van de gerechten op de eettafel. Er zijn in totaal vier slaapkamers, allen voorzien van een vaste kast en airconditioning. Twee van de slaapkamers bevinden zich nog steeds op de begane grond, één met een tweepersoonsbed en een eigen badkamer met douche, en de andere met twee aparte bedden. Boven zijn nog twee slaapkamers, wederom één met een tweepersoonsbed en de andere met twee aparte bedden. Er is ook een toilet en twee onafhankelijke badkamers met elk een douche. Indien u met uw baby reist, stellen wij u graag een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking. Er zijn drie ventilatoren en de wasruimte maakt de uitrusting compleet (inclusief een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank).

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm