Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Sa Coma (Llampúdol)

Sant Llorenc del Cardassar, Spanje

 

sa-coma-llampudolsa-coma-llampudolsa-coma-llampudolsa-coma-llampudolsa-coma-llampudol
Favoriet 
     

    v.a. 1.531

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Sa Coma (Llampúdol) in Sant Llorenc del Cardassar

    Deze ruime villa ligt in een woonwijk vlakbij het strand van Sa Coma en biedt plaats aan maximaal 8 gasten.

    In de buitenruimte is het ideaal om van elk moment van de dag te genieten. Het chloorzwembad van 10 m x 5 m met een diepte van 0,45 m tot 1,50 m, is perfect om af te koelen op de warmste dagen en daarna te ontspannen op de ligstoelen naast het zwembad. Het zwembad heeft een omheining als bescherming voor kinderen. De veranda van 35 m2 nodigt je uit om aangename momenten door te brengen met je familie of vrienden, genietend van een heerlijke maaltijd bereid op de barbecue. In de tuin staan verschillende fruitbomen: citroen, sinaasappel, mispel.
    Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. Op de begane grond is er een ruime woonkamer met vijf fauteuils en TV-Sat; een aparte eetkamer met een tafel en stoelen en een grote volledig uitgeruste keuken met vitro, zodat u kunt koken zonder enig probleem. Alle 4 de slaapkamers hebben toegang tot een klein terras en ze hebben elk twee eenpersoonsbedden; een van hen heeft een eigen badkamer met bad. Naast de eigen badkamer is er nog een badkamer met bad. Er zijn 4 ventilatoren. Als je met een baby reist, zorgen we voor een kinderbedje en een kinderstoel (op aanvraag). De wasruimte bevindt zich op verdieping -1, naast de garage, en bestaat uit een wasmachine, strijkijzer en strijkplank.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm