Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sant Llorenc del Cardassar

Spanje

 

  6 pers.
  Can Prim 6

  Welkom in deze spectaculaire villa aan de rand van Son Servera met privé zwembad, droomachtige buitenkant en het strand op slechts 7 km afstand. Het biedt plaats aan 6+2 personen.De buitenruimte van deze villa is een paradijs. Het prachtige huis is ..

  Sant Llorenc del Cardassar

   8 pers.
   Finca Can Setri

   Aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar, verwelkomt deze prachtige rustieke finca met privé chloor zwembad 8 gasten die zullen genieten van de gewenste rust en privacy voor hun vakantie.Dit prachtige stenen huis ligt op een groot landgoed van ma..

   Sant Llorenc del Cardassar

    5 pers.
    El Ciprés

    Deze prachtige villa gelegen in de buurt van Sant Llorenç verwelkomt 5 gasten.De buitenkant van het pand is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat. Het hoogtepunt is zeker het privézwembad met chloor, met afmetingen van 8 x 4 m en een co..

    Sant Llorenc del Cardassar

     4 pers.
     Sa Morada 4

     Deze prachtige villa gelegen in Sant Llorenç Des Cardassar verwelkomt 4 gasten.In deze fantastische woning vindt u alle comfort dat u zich kunt voorstellen.U kunt afkoelen in het enorme zoutzwembad van 12m x 5m met een diepte van 0,2m tot 2,5m of zo..

     Sant Llorenc del Cardassar

      6 pers.
      Sa Morada

      Deze prachtige villa gelegen in Sant Llorenç Des Cardassar verwelkomt 6 gasten.In deze fantastische woning vindt u alle comfort dat u zich kunt voorstellen.U kunt afkoelen in het enorme zoutzwembad van 12m x 5m met een diepte van 0,2m tot 2,5m of zo..

      Sant Llorenc del Cardassar

       6 pers.
       Na Penyal

       Welkom in deze aantrekkelijke villa aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar. Het biedt plaats aan 6 personen 2 extra's. De buitenkant van het huis is prachtig. U zult genieten van de uitgestrekte tuinen, een prachtig chloor zwembad van 11 x 6 m ..

       Sant Llorenc del Cardassar

        6 pers.
        Can Cantari

        Zomerchalet in de urbanisatie Sa Coma in het oosten van Mallorca, met grote terrassen en capaciteit voor 6 personen.Gasten kunnen genieten van een duik in het chloorzwembad van 6,6 x 3,4 meter met een diepte van 1,1 tot 1,7 meter.Omringd door een ter..

        Sant Llorenc del Cardassar

         8 pers.
         Sa Coma (Llampúdol)

         Deze ruime villa ligt in een woonwijk vlakbij het strand van Sa Coma en biedt plaats aan maximaal 8 gasten.In de buitenruimte is het ideaal om van elk moment van de dag te genieten. Het chloorzwembad van 10 m x 5 m met een diepte van 0,45 m tot 1,50 ..

         Sant Llorenc del Cardassar

          4 pers.
          Son Barbot (Can Robi Nou)

          Dit huisje met privézwembad en tuin ligt in Sant Llorenç des Cardassar en biedt een tweede huis voor 4 personen.Geniet van een ochtendduik in het chloorzwembad van 7 x 4,5 meter met een diepte van 1,1 tot 2 meter. Ga daarna liggen op een van de vie..

          Sant Llorenc del Cardassar

           4 pers.
           Son Segi

           Dit gastvrije huis met privézwembad, voor 4 personen, ligt in Sant Llorenç des Cardassar.Het privézoutzwembad van 11 x 5 meter, met een diepte van 0,5 en 2,2 meter, is de hoofdpersoon van dit mooie huis. U kunt heerlijk zonnebaden terwijl de kinde..

           Sant Llorenc del Cardassar

            6 pers.
            Son Gorrió

            Charmant rustiek huis met privézwembad, aan de rand van Sant Llorenc des Cardassar, verwelkomt 6 personen.Dit mooie, typisch Mallorcaanse huis heeft een privéchloorzwembad met afmetingen van 8 x 4 meter en een diepte variërend tussen 0,9 m en 1,8 ..

            Sant Llorenc del Cardassar

            Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje            Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

            Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.