Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Finca Can Setri

Sant Llorenc del Cardassar, Spanje

 

finca-can-setrifinca-can-setrifinca-can-setrifinca-can-setrifinca-can-setri
Favoriet 
     

    v.a. 3.343

    • Max. 8 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Finca Can Setri in Sant Llorenc del Cardassar

    Aan de rand van Sant Llorenç des Cardassar, verwelkomt deze prachtige rustieke finca met privé chloor zwembad 8 gasten die zullen genieten van de gewenste rust en privacy voor hun vakantie.

    Dit prachtige stenen huis ligt op een groot landgoed van maar liefst 14000 m2, waar het zwembad van 11 x 5 meter met een diepte van 1,1 tot 1,7 meter de vreugde van onze gasten zal zijn. Gedeeltelijk omringd door het groene gazon, gedeeltelijk door het houten oppervlak, wordt het zwembad de perfecte hoek om je te koesteren in de zon op een van de 10 ligstoelen terwijl je de bergen en de velden bewondert. Bij het zwembad wordt ook de veranda de hoofdrolspeler met een grote tafel om heerlijk te barbecueën en een comfortabele en originele bank van pallet. Het terrein is omheind en staat vol met allerlei soorten bomen, zodat je er ook heerlijk kunt wandelen.

    Het huis, omringd door verschillende terrassen waar je kunt zitten en een boek kunt lezen of genieten van een kopje koffie met uitzicht op het veld, heeft 300 m2 en twee verdiepingen. Als je binnenkomt, leidt een mooie hal naar een ruime en eenvoudige woonkamer met airconditioning, de perfecte plek om met de familie of vrienden te kletsen of naar de satelliettelevisiekanalen te kijken. De eetkamer is voorzien van airconditioning en open naar de keuken (met een gasfornuis en een kinderstoel indien nodig), en het behoudt de traditionele Mallorcaanse stijl. De eetkamer is toegankelijk vanaf de buitenkant of vanuit de woonkamer, via een paar treden, en er staat een grote tafel. Er zijn vijf slaapkamers met elk een kast en twee aparte bedden. Twee slaapkamers hebben een eigen badkamer, AC en ruimte voor een kinderbedje op dezelfde begane grond. De gang is ook uitgerust met AC. De andere drie slaapkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Eén heeft toegang tot het zonnige terras. Dan zijn er nog drie badkamers. Eén badkamer is beneden en heeft een bad, een andere is boven en heeft een douche, en de laatste badkamer is buiten en heeft ook een douche.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

    Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

    Maspalomas

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor