Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma

Playa de Palma, Spanje

 

hotel-iberostar-selection-llaut-palmahotel-iberostar-selection-llaut-palmahotel-iberostar-selection-llaut-palmahotel-iberostar-selection-llaut-palmahotel-iberostar-selection-llaut-palma
Favoriet 
 

v.a. 939

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma in Playa de Palma

Hotel Iberostar Selection Llaut Palma is een luxe 5-sterren hotel in het centrum van Playa de Palma en op slechts een klein stukje wandelen van het schitterende strand. Op dit adres kun je heerlijk genieten van de zon, lekker eten en verblijf je in een zeer comfortabele kamer.

Iberostar Selection Llaut Palma heeft een groot buitenbad voor een frisse duik op een warme dag. Opdrogen kan daarna weer op een van de ligbedjes. Toe aan extra ontspanning? Breng een bezoek aan de mooie spa en voel je daarna weer als herboren.

Erg belangrijk tijdens de vakantie: je smaakpapillen prikkelen. Er zijn daarom diverse restaurants in dit hotel waar iedereen geniet van de lekkerste gerechten. Wat is het toch heerlijk om een tijdje niet voor het eten te hoeven zorgen. En alsof dat niet genoeg is, val je iedere avond vast weer als een blok in slaap in je luxe kamer. Dit wordt een hele fijne vakantie!


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna