Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Suites del Lago, Eco Hotel & Thalasso Pool - adults only

Cala'n Bosch, Spanje

 

suites-del-lago-eco-hotel-thalasso-pool-adults-onlysuites-del-lago-eco-hotel-thalasso-pool-adults-onlysuites-del-lago-eco-hotel-thalasso-pool-adults-onlysuites-del-lago-eco-hotel-thalasso-pool-adults-onlysuites-del-lago-eco-hotel-thalasso-pool-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 834

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Suites del Lago, Eco Hotel & Thalasso Pool - adults only in Cala'n Bosch

Het elegante Suites del Lago, Eco Hotel & Thalasso Pool is een prachtig en luxe adres voor een heerlijke, ontspannen vakantie op Menorca. Het bevindt zich op steenworp afstand van de leuke haven van Cala 'n Bosch en op loopafstand van het strand.

Voor wie echt alleen maar wil relaxen is er een mooi zwembad met zonneterras waar je heel wat uurtjes kunt luieren. In de wellness wordt gezorgd voor nog meer ontspanning tijdens een weldadige massage of sauna-bezoek. Daar komt nog eens bij dat je voor het eten de deur niet uit hoeft, want er is een snack/poolbar, een buffetrestaurant en voor liefhebbers: een restaurant waar Japanse lekkernijen de menukaart sieren. Last but not least.. de kamers zijn heerlijk om in uit te rusten en gedecoreerd met natuurlijke tinten.


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm