Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Puchet

San Antonio, Spanje

 

puchetpuchetpuchetpuchetpuchet
Favoriet 
 

v.a. 492

  • Beoordeeld met een 8.2
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Puchet in San Antonio

8-daagse Zonvakantie naar Balearen bij Puchet

Puchet is een modern ingericht hotel. De kamers zijn netjes en kleurrijk ingericht. Aan het trendy zwembad is het heerlijk genieten met op de achtergrond de Ibiza lounge muziek. Het hotel ligt aan de rand van het centrum. Met een korte wandeling ben je zo bij de hotspots van San Antonio. En met een taxi of bus ben je zo bij een van de mega discotheken in San Antonio of de andere plaatsen op Ibiza.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Supermarkt
  • Tuin,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 19-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 492,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor