Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Llampudol (Villa Sa Coma)

Sa Coma, Spanje

 

llampudol-villa-sa-comallampudol-villa-sa-comallampudol-villa-sa-comallampudol-villa-sa-comallampudol-villa-sa-coma
Favoriet 
     

    v.a. 1.803

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Llampudol (Villa Sa Coma) in Sa Coma

    Deze spectaculaire villa gelegen in Sa Coma verwelkomt 8 gasten.

    Buiten deze geweldige villa vindt u een zwembad van 9,5 x 4 m met een diepte van 1,20 m tot 2,10 m, ideaal om af te koelen op de warmste dagen na het zonnebaden op de ligstoelen. U kunt heerlijke delicatessen bereiden dankzij de barbecue die op het terrein beschikbaar is, of samen met uw gezelschap een drankje nuttigen in de eethoek buiten. De faciliteiten zijn volledig privé, maar houd er rekening mee dat er buren om je heen zijn, dus de privacy is gedeeltelijk.

    In deze villa met twee verdiepingen vindt u ruime kamers waar u comfortabel kunt ontspannen. Op de begane grond zal een prachtige woon-eetkamer uitgerust met Smart TV de ideale plek zijn om samen te komen. De keuken, met een keramische kookplaat, beschikt over alle benodigde keukengerei zodat u comfortabel kunt koken. Wat betreft slapen beschikt de villa over 4 slaapkamers gelegen op de begane grond, waarvan twee met twee eenpersoonsbedden en twee met tweepersoonsbedden. In totaal zijn er 3 badkamers in de kamer, twee met douche en één met ligbad. Boven is er een extra kamer met 3 eenpersoonsbedden. Deze accommodatie heeft ventilatoren, een wasmachine, een strijkijzer en strijkplank. Als u met uw baby reist, kunnen wij een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm