Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Cala Rafalino

S Illot, Spanje

 

cala-rafalinocala-rafalinocala-rafalinocala-rafalinocala-rafalino
Favoriet 
     

    v.a. 1.138

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Cala Rafalino in S Illot

    Welkom in dit ruime zomerhuis voor 6 personen, gelegen in het rustige kustgebied van s'Illot - Cala Morlanda.

    Dit prachtige huis ligt op slechts 150 meter afstand van de zee, dus het is ideaal om te genieten van een heerlijk ontbijt op het terras en vervolgens een lange wandeling te maken langs de indrukwekkende rotswanden met uitzicht op het kristalheldere water voordat u het zandstrand van s' Illot, op slechts 600 meter afstand. Na het strand kunt u naar huis gaan en genieten van een heerlijke barbecue in de buitenlucht, samen met een glas wijn, terwijl de kleintjes zich vermaken in de tuin rondom het huis. Het terrein is omheind en er zijn buren in de buurt.








    Het ruime interieur verrast met een moderne sfeer maar tegelijkertijd traditioneel, dankzij het moderne gebouw ingericht met gevarieerd meubilair in beide stijlen. De woon-eetkamer is ruim en perfect om tv te kijken, te ontspannen op de bank of misschien plezier te hebben met de kleintjes. De designkeuken is uitgerust met onder meer een groot werkblad, een inductiekookplaat, een oven en nog veel meer keukengerei. De wasruimte is onafhankelijk en beschikt over een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Er zijn twee badkamers met douche in het huis, en drie slaapkamers met kastenwand en airconditioning. Eén ervan heeft een tweepersoonsbed en de andere twee hebben twee aparte bedden. Daarnaast is er één babyset beschikbaar.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils