Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in S Illot

Spanje

 

  6 pers.
  Antic 102

  Breng een onvergetelijke vakantie door in dit prachtige appartement met indrukwekkend uitzicht op zee in s'Illot. Het heeft een prachtig terras en is geschikt voor 6 personen.Het terras van het appartement is perfect om te genieten van het goede weer..

  S Illot

   4 pers.
   Antic 202

   In de onvergelijkbare situatie van S'Illot vinden we dit lichte appartement met een capaciteit voor 4 personen en een prachtig terras met een onvergelijkbaar uitzicht op zee.Stel je voor dat je wakker wordt met een prachtige zonsopgang en de geur van..

   S Illot

    4 pers.
    Antic 201

    Modern appartement aan de kust, ideaal om te genieten van de zeebries, met een capaciteit voor 4 personen. Het ligt in s'Illot.Welkom in dit idyllische appartement aan de eerste lijn met een sensationeel uitzicht op het kristalheldere water van de Mi..

    S Illot

     5 pers.
     Antic 101

     Geniet van een heerlijke zon- en strandvakantie in dit moderne appartement met groot terras en prachtig uitzicht op zee. Het heeft een capaciteit van 5 personen.U zult fantastische tijden doorbrengen op het prachtig ingerichte terras van het appartem..

     S Illot

      6 pers.
      Can Rosito

      Dit fantastische huis voor 6 personen aan de kust, met een bevoorrecht uitzicht in een zeer rustige omgeving van Cala Morlanda.Je zult onvergetelijke momenten beleven en geweldige herinneringen vastleggen op elk van de terrassen rondom dit huis. Hoof..

      S Illot

      Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje      Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

      Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.