Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dones D'aigua 11

S Estanyol, Spanje

 

dones-daigua-11dones-daigua-11dones-daigua-11dones-daigua-11dones-daigua-11
Favoriet 
     

    v.a. 3.413

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dones D'aigua 11 in S Estanyol

    Majestueus huis voor 8 personen, met privézwembad gelegen op ongeveer 800 meter van het strand en in de urbanisatie S'Estanyol, Colònia de Sant Pere.

    Dit indrukwekkende huis heeft een idyllische buitenkant, met als hoofdrolspeler het prachtige chloorzwembad van 10 x 5 m en een diepte van 1,6 tot 1,8 m. Het is voor de helft omgeven door een gazon en voor de helft door een fantastisch terras met 8 ligstoelen en een houten structuur, waaronder u kunt ontbijten of heerlijke barbecues kunt bereiden. Aan de andere kant van het huis is er een groot terras waar u ook in alle rust een hapje kunt nuttigen.

    Het is een huis met drie verdiepingen, waar een spectaculaire en moderne keuken-woon-eetkamer u verwelkomt, naast dat het de ideale kamer is waar u uw beste gerechten kunt proeven, bereid op de keramische kookplaat, en kunt uitrusten terwijl u TV-SAT kijkt. Er is airconditioning in dit verblijf en in de vier slaapkamers van het huis. Op deze verdieping bevindt zich een tweepersoonsbed en een en-suite badkamer met ligbad. Op de eerste verdieping staan twee eenpersoonsbedden en nog een tweepersoonsbed, beide met een eigen badkamer met douche. En op de 2e verdieping vindt u een badkamer met ligbad en de laatste slaapzaal met twee aparte bedden. Op dezelfde manier beschikt het huis over een toilet op de begane grond, evenals een wasmachine, droger, strijkijzer en strijkplank, afgezien van een kinderbedje en een kinderstoel.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm