Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in S Estanyol

Spanje

 

  8 pers.
  Dones D'aigua 11

  Majestueus huis voor 8 personen, met privézwembad gelegen op ongeveer 800 meter van het strand en in de urbanisatie S'Estanyol, Colònia de Sant Pere.Dit indrukwekkende huis heeft een idyllische buitenkant, met als hoofdrolspeler het prachtige chloo..

  S Estanyol

   6 pers.
   Sestanyolet

   Fantastisch herenhuis voor 6 personen in s'Estanyol. Gelegen vlakbij de zee, zorgt het achterterras met zwembad en barbecue ervoor dat u kunt genieten van een welverdiende vakantie.Dit geweldige huis verrast u met een eenvoudig maar heerlijk achterte..

   S Estanyol

    4 pers.
    Mare De Deu Del Carme, 18

    Aan de buitenkant van dit prachtige pand vindt u twee fantastische terrassen waar u samen kunt komen om een heerlijke barbecue te bereiden of een drankje te nuttigen. Het is de ideale plek om de avonden te verlengen in het gezelschap van uw dierbaren..

    S Estanyol

    Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje    Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

    Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.