Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Rural Rosario Martin

Puerto del Rosario, Spanje

 

hotel-rural-rosario-martin
Favoriet 
 

v.a. 894

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Rural Rosario Martin in Puerto del Rosario



Als ik denk aan mijn reis naar Hotel Rural Rosario Martin, herinner ik me vooral de prachtige rit door de glooiende heuvels van het Spaanse platteland. De frisse lucht, de geur van de bloeiende bloemen en de ongerepte schoonheid van de natuur maakten deze reis heel speciaal voor mij. Het was alsof ik een andere wereld betrad, een wereld die zo ver weg was van de drukte van de stad.

Het unieke van Hotel Rural Rosario Martin zit 'm vooral vooral in de prachtige locatie. Dit is de perfecte plek voor rust en ontspanning, maar ook voor het verkennen van de omgeving. De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken, maar behouden nog steeds de rustieke charme. Het zwembad biedt een verfrissende ontspanning aan de warme zon, terwijl het restaurant de gasten verwent met heerlijke lokale gerechten.


  • GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 12;totaal aantal verdiepingen: 1;klasse: comfort;authentieke accommodatie;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 09:00 tot 16:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;kamers voor mindervaliden aanwezig (op aanvraag);wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (op aanvraag);bagagerie;schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden);huisdieren; excl. voer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;airconditioning: gratis;verwarming: gratis,Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1,Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);lobby;parkeerterrein;eetgelegenheden: restaurant (aantal 1);drinkgelegenheden: bar aantal 1;wi-fi;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;douchemogelijkheid bij vertrek/aankomst (op aanvraag);bagagerie;babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin;handdoekenservice;buitenzwembad (oppervlakte: 70 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 1 keer per dag;huisdieren; excl. voer: op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering);wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis;airconditioning: gratis;verwarming: gratis,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (oppervlakte: 70 m²)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar);kinderstoel (beperkt beschikbaar);speeltuin
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-11-2024 894,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm