Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

LIVVO Costa Taurito

Playa Taurito, Spanje

 

livvo-costa-tauritolivvo-costa-tauritolivvo-costa-tauritolivvo-costa-tauritolivvo-costa-taurito
Favoriet 
 

v.a. 613

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

LIVVO Costa Taurito in Playa Taurito

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij LIVVO Costa Taurito

Aan de ene zijde het bergachtige landschap van Playa Taurito aan de andere zijde een uitgestrekt uitzicht over de baai van Taurito. Een betere uitvalsbasis dan dit hotel is er niet. Ook kun je kiezen voor een kamertype inclusief toegang tot het waterpark. Onbeperkt snelle glijbanen en zelfs eten en drinken is inclusief. Het strand ligt op loopafstand en voor een leuk uitstapje met weinig reistijd kun je terecht in het havendorpje Puerto de Mogan. Kleurrijke huizen, bruggetjes en veel water geven deze plaats een unieke sfeer en om die reden wordt het in de volksmond ook wel 'klein Venetië' genoemd. Naast het feit dat het hier leuk rondneuzen is op het land kun je Puerto Rico ook bewonderen vanaf het water. Er zijn namelijk genoeg boottochtjes te boeken vanuit de Mediterraanse haven. Hoeveel dolfijnen kun jij spotten?
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Bar
  • Entertainment
  • Supermarkt
  • Sauna
  • Stoombad,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 15-05-2024 voor een 8-daagse vakantie 613,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm