Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Casa Lucia

Periana, Spanje

 

casa-luciacasa-luciacasa-luciacasa-luciacasa-lucia
Favoriet 
     

    v.a. 1.357

    • Max. 13 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Casa Lucia in Periana

    Geniet van de authenticiteit van Andalusië in dit prachtige herenhuis in Periana, met een capaciteit voor 13 gasten. Dankzij de ligging kunt u niet alleen de nabijgelegen stranden van Malaga bezoeken, maar ook genieten van de uitbundige natuur van de Sierra de Alhama.

    Het prachtige witgekalkte terras is de perfecte plek om een heerlijke en welverdiende barbecue te bereiden, na een dag de omgeving van het prachtige stadje Periana te hebben verkend; of misschien na een dagje zon en zee op een van de heerlijke stranden aan de kust van Malaga die op nog geen 30 km afstand liggen.

    Het ruime huis met twee verdiepingen heeft een traditionele en gezellige stijl. Op de begane grond vinden we een ruime woonkamer op twee niveaus met een tv en open haard, ideaal voor koelere dagen. De aparte keuken is voorzien van een gasfornuis en de benodigde apparatuur om uw lekkerste gerechten te bereiden. Ook vindt u hier de wasmachine. Toch vinden we op de begane grond twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden; en een badkamer met ligbad. De eerste verdieping biedt een tweede woonkamer, eveneens met televisie; en 4 slaapkamers: de eerste met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, en de andere 3 met elk twee eenpersoonsbedden. Een andere badkamer met ligbad completeert dit niveau. Tenslotte is de woning voorzien van 4 elektrische radiatoren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm