Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Etti Paradise

Pájara, Spanje

 

etti-paradise
Favoriet 
 

v.a. 811

  • Beoordeeld met een 8.7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Etti Paradise in Pájara



In het zuiden van het zonovergoten Fuerteventura heb ik een bijzonder vakantieadresje ontdekt. Je zou het bijna paradijselijk kunnen noemen. Bovenop een klif, met uitzicht op de Atlantische Oceaan ligt Etti Paradise. Die naam heeft eigenaar Pablo goed uitgekozen, want wat is het hier mooi!

De negen suites van Etti Paradise zijn gebouwd met liefde voor de natuur. Dat betekent onder andere dat het hele verblijf wordt aangedreven door zonne-energie. Iedere suite heeft een uniek ontwerp, maar wat ze gemeenschappelijk hebben is dat ze allemaal even stijlvol zijn ingericht. Neem een duik in de infinity pool, ontspan op het zonneterras en geniet van het schitterende uitzicht. Je voelt je batterij weer helemaal opladen. Het adults only hotel ligt direct aan het strand, maar wil je er toch een keer op uit om meer van de omgeving te zien? Stap dan in je huurauto en ga op ontdekking. Proef de verse vis in het dorpje Morro Jable, breng een bezoek aan Parque National de Jandía of boek een surfles. De golven zijn hier perfect om te leren surfen.


  • Regular:geen lift aanwezig;parkeerterrein;wi-fi;wasgelegenheid: wasmachine (gebruik gratis); wasdroger; strijkruimte;bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;watersporten: niet gemotoriseerd: kajakken (gratis);handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; verwarmd; buitenzitje: ligstoelen);schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis,Sports:watersporten: niet gemotoriseerd: kajakken (gratis),GeneralFacility:Officiële classificatie: zonder classificatie;totaal aantal kamers: 9;modern ingerichte accommodatie;geen lift aanwezig;parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi;bedlinnen inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;handdoeken inclusief: geen verschoning tijdens verblijf;wasgelegenheid: wasmachine (gebruik gratis); wasdroger; strijkruimte;schoonmaak kamer: geen schoonmaak tijdens verblijf;huisdieren niet toegestaan;eindschoonmaak: bij de reissom inbegrepen;wi-fi in openbare ruimte: gratis;wi-fi op de kamer: gratis;wi-fi bij de receptie: gratis,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad(zout water; verwarmd; buitenzitje: ligstoelen)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 04-06-2025 811,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils