Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Llebeig 2

Oliva, Spanje

 

llebeig-2llebeig-2llebeig-2llebeig-2llebeig-2
Favoriet 
     

    v.a. 1.055

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Llebeig 2 in Oliva

    Modern appartement gelegen op de 1e lijn van de zee in Oliva. Het heeft een fantastisch uitzicht op de zee, het gemeenschappelijk zwembad en biedt comfortabel plaats aan 8 personen.

    De gemeenschappelijke tuin biedt een oppervlakte van 250m2 waar kinderen kunnen spelen. In het appartement kunt u door het woonkamerraam genieten van het fantastische uitzicht. Verkoeling kun je ook vinden in het chloorbad van 8 x 3,5 meter en een diepte van 1,2 tot 1,9 meter dat je deelt met de buurman op de begane grond. Je hebt de beschikking over 1 mobiele barbecue waar je je fantasie de vrije loop kunt laten om buiten je lekkerste gerechten te creëren. De privacy van het huis is gedeeltelijk en er zijn 3 plaatsen om voertuigen te parkeren.








    De woonkamer, eetkamer en keuken -met AC- bevinden zich in dezelfde ruimte. In de woonkamer kunt u ontspannen satelliet-tv kijken, het uitzicht bewonderen of een goed boek lezen. In de eetkamer staat een grote tafel om te genieten van familiemaaltijden. De moderne keuken biedt alles wat u nodig heeft om elk gerecht te bereiden dat u wilt, inclusief elektrisch fornuis. In het appartement is er 1 wasmachine, 1 strijkijzer en 1 strijkplank. Er zijn in totaal 4 slaapkamers, 2 met elk 2 eenpersoonsbedden en de overige 2 met elk 1 tweepersoonsbed. Alle kamers hebben kasten en hebben, indien nodig, toegang tot een kinderbedje. Deze woning heeft 2 badkamers met elk 1 douche, 5 radiatoren voor koude dagen en nog een airco in de gang voor de rest van het huis.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    Hotel Kyrat Amarac - adults only

    Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

    Cala Millor