Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Xaine Park

Lloret de Mar, Spanje

 

hotel-xaine-park
Favoriet 
 

v.a. 222

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Xaine Park in Lloret de Mar

Hotel Xaine Park is gelegen op de strip van Lloret de Mar. U hoeft het hotel maar uit te stappen en u rolt zo naar binnen bij de diverse uitgaansgelegenheden. Het nabij gelegen Tropics is een aanrader! Ook bent u zo op het strand, u hoeft de strip namelijk maar af te lopen en u loopt de helder blauwe zee tegenmoet. Voor een middagje winkelen kunt u terecht bij de diverse winkels, van bekende ketens tot kleine boetieks en souvenirwinkels. Terug in het hotel, relaxt u op het dakterras, neemt u een duik in het zwembad of stapt u in de jacuzzi. U verblijft op basis van logies ontbijt, ideaal na een avond stappen! Voor meer gemak boekt u halfpension of volpension maar ook in Lloret zelf zijn er een tal van heerlijke restaurants. De McDonald's ligt ten slotte aan de overkant van de straat. Deze accommodatie is geliefd onder jongeren, iedere zomer weer gaan Nederlandse jongeren naar Lloret de Mar voor een feestvakantie. Zij zijn te spreken over de nette kamers, het

Hotel Xaine Park is gelegen op de strip van Lloret de Mar. U hoeft het hotel maar uit te stappen en u rolt zo naar binnen bij de diverse uitgaansgelegenheden. Het nabij gelegen Tropics is een aanrader! Ook bent u zo op het strand, u hoeft de strip namelijk maar af te lopen en u loopt de helder blauwe zee tegenmoet. Voor een middagje winkelen kunt u terecht bij de diverse winkels, van bekende ketens tot kleine boetieks en souvenirwinkels. Terug in het hotel, relaxt u op het dakterras, neemt u een duik in het zwembad of stapt u in de jacuzzi. U verblijft op basis van logies ontbijt, ideaal na een avond stappen! Voor meer gemak boekt u halfpension of volpension maar ook in Lloret zelf zijn er een tal van heerlijke restaurants. De McDonald's ligt ten slotte aan de overkant van de straat.

Deze accommodatie is geliefd onder jongeren, iedere zomer weer gaan Nederlandse jongeren naar Lloret de Mar voor een feestvakantie. Zij zijn te spreken over de nette kamers, het relaxte zwembad en dakterras. Dit samen met de ligging op de strip maakt Hotel Xaine Park de perfecte uitvalsbasis.

Direct aan de drukke hoofdstraat van Lloret, op ca. 200 m van het strand.

Transfer luchthaven - accommodatie v.v. niet inbegrepen.
U kunt een privétransfer per taxi/minibus of een transfer per shuttleservice bijboeken. Bij een privetransfer wordt u bij de accommodatie gebracht en opgehaald. De uit- en opstapplaats van de shuttletransfer ligt op ca. 50 m.

U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald.

- Maaltijden in buffetvorm
- Huisdieren niet toegestaan
- Kinderbed € 5,50 p.d.
- In de zomermaanden een populair hotel bij jongeren
- Personen onder de 18 jaar dienen een ouderverklaring mee te nemen

Nette kamers voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Kluisje (ca. € 19 p.w. en € 10 borg)
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon met zitje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna