Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Best Lloret Splash

Lloret de Mar, Spanje

 

hotel-best-lloret-splash
Favoriet 
 

v.a. 145

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Best Lloret Splash in Lloret de Mar

Het Best Lloret Splash hotel is een uitstekende plek voor uw volgende familievakantie! Alleen al de foto's van het waterpark met glijbanen en speeltoestellen voor jong en oud zullen uw kinderen vol voorpret doen aftellen naar de vakantie. Eenmaal ter plaatse hebben zij een fantastische vakantie met veel zwemplezier en leuke activiteiten van het enthousiaste animatieteam. Ook de innerlijke mens geniet van de buffetmaaltijden met showcooking gerechten in het restaurant. Helemaal onbezorgd op vakantie? Boek dan op basis van all inclusive zodat u de hele dag lekkere snacks, ijs en drankjes kunt genieten. De kamers zijn fris en modern ingericht en van airconditioning en gratis wifi voorzien. Een heerlijke familievakantie vindt u bij Best Hotel Lloret Splash!

Het Best Lloret Splash hotel is een uitstekende plek voor uw volgende familievakantie! Alleen al de foto's van het waterpark met glijbanen en speeltoestellen voor jong en oud zullen uw kinderen vol voorpret doen aftellen naar de vakantie.

Eenmaal ter plaatse hebben zij een fantastische vakantie met veel zwemplezier en leuke activiteiten van het enthousiaste animatieteam.

Ook de innerlijke mens geniet van de buffetmaaltijden met showcooking gerechten in het restaurant. Helemaal onbezorgd op vakantie? Boek dan op basis van all inclusive zodat u de hele dag lekkere snacks, ijs en drankjes kunt genieten.

De kamers zijn fris en modern ingericht en van airconditioning en gratis wifi voorzien.

Een heerlijke familievakantie vindt u bij Best Hotel Lloret Splash!

Aan de doorgaande weg van Lloret naar Tossa de Mar.
Binnen 10 minuten loopt u naar de winkelstraten van het centrum en het strand. Naar de bekende strip met de vele discotheken en andere uitgaansgelegenheden is het een kwartier lopen.

Onder het hotel vindt u een aantal bars, restaurants en een minimarkt. Voor het hotel ligt tevens de opstapplaats van vele excursiemaatschappijen voor bijvoorbeeld een leuke dag naar Barcelona!

- Centrum: ca. 600 m
- Strand: ca. 700 m
- Strip: ca. 1,1 km
- Bushalte: ca. 250 m
- Busstation Lloret: ca. 1,1 km

Met de auto:
Tegen betaling kunt u uw auto bij het hotel parkeren

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 30 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 85 km
- Bij onze vliegreizen zijn de transfers niet inbegrepen. U boekt gemakkelijk een transfer of huurauto bij in de vervolgstappen van het boekingsproces

- Huisdieren zijn niet toegestaan (m.u.v. hulphonden)
- Maaltijden in buffetvorm
- Minimaal 1 persoon dient 18 jaar of ouder te zijn per kamer

Tevens All Inclusive mogelijk:
- Ontbijt-, lunch- en dinerbuffet
- Selectie van lokale dranken, frisdrank, koffie en thee vam 10.00-23.30 uur
- Snacks van 10.00-23.00 uur (m.u.v. openingstijden restaurant)
- Selectie van ijsjes van 10.00-19.00 uur

De kamers zijn voorzien van 2 bedden van 1,35 m. Bij bezetting met 3 of 4 personen twee bedden van 1,50m. Geen mogelijkheid voor extra bedden. De nette kamers zijn verder voorzien van:

- Tv
- Telefoon
- Airconditioning
- Minibar
- Kluisje
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Balkon

Naar keuze met zwembadzicht te boeken

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils