Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Appartementen AR Bolero Park

Lloret de Mar, Spanje

 

appartementen-ar-bolero-park
Favoriet 
 

v.a. 75

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Appartementen AR Bolero Park in Lloret de Mar

Een verblijf bij Bolero Park staat garant voor een feestvakantie. Slaap uit in de aangename appartementen om vervolgens aan het zwembad te gaan liggen waar aan het eind van de middag de feeststemming er al goed inzit. 's Avonds bereid u een heerlijke maaltijd in het appartement of gaat u langs patathuis de Koe & Bakker Bert voor een Nederlandse snack! De appartementen zijn ideaal gelegen, vanuit het appartement staat u in enkele minuten op de strip waar het gebeurt! Ook staat u zo op het strand waar u geniet van de Spaanse costa. Wat zeker niet mag missen is een dagje Water World, loop de heuvel af en neem vanuit de bushalte de bus er naar toe. Het ultieme doel is het scoren van tickets voor Millenium, het vetste feest aan de Costa Brava! Ieder jaar trekken vele jongeren naar Lloret de Mar, Bolero Park is een geliefde accommodatie onder deze groep. De gezellige sfeer, het zwembad en de aangename appartementen vormen de perfecte basis voor een onvergetelijk

Een verblijf bij Bolero Park staat garant voor een feestvakantie. Slaap uit in de aangename appartementen om vervolgens aan het zwembad te gaan liggen waar aan het eind van de middag de feeststemming er al goed inzit. 's Avonds bereid u een heerlijke maaltijd in het appartement of gaat u langs patathuis de Koe & Bakker Bert voor een Nederlandse snack! De appartementen zijn ideaal gelegen, vanuit het appartement staat u in enkele minuten op de strip waar het gebeurt! Ook staat u zo op het strand waar u geniet van de Spaanse costa. Wat zeker niet mag missen is een dagje Water World, loop de heuvel af en neem vanuit de bushalte de bus er naar toe. Het ultieme doel is het scoren van tickets voor Millenium, het vetste feest aan de Costa Brava!

Ieder jaar trekken vele jongeren naar Lloret de Mar, Bolero Park is een geliefde accommodatie onder deze groep. De gezellige sfeer, het zwembad en de aangename appartementen vormen de perfecte basis voor een onvergetelijk vakantie!

De appartementen liggen op een heuvel

- Centrum: ca. 400 m
- Strand: ca. 700 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona-Costa Brava: ca. 25 km
Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan om een transfer bij te boeken. U kunt deze eenvoudig in de volgende stappen van het boekingsproces toevoegen.

- Huisdieren zijn niet toegestaan
- Kinderbed (gratis)
- Dit levendige complex wordt voornamelijk door jongeren geboekt
- Minderjarige jongeren reizend zonder ouders / voogd dienen een ouderverklaring te overleggen bij inchecken


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils