Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Seramar Luna & Luna Park

El Arenal, Spanje

 

hotel-seramar-luna-luna-park
Favoriet 
 

v.a. 332

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Seramar Luna & Luna Park in El Arenal

Luna & Luna Park ligt nabij het bruisende centrum van El Arenal. Diverse bars en clubs liggen op loopafstand, een feestje is dus altijd binnen handbereik. El Arenal staat bekend om haar leuke uitgaansleven. Mega Park mag daarbij niet worden overgeslagen. Overdag komt u tot rust in de comfortabele kamers en aan het rand van het zwembad. Bestel een drankje aan de bar en geniet van de zon vanuit uw ligstoel. Overdag en 's avonds verzorgt het animatieteam een leuk activiteitenprogramma. Boek op basis van all inclusive zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Voor een dag waterpret koop je tickets voor Aqualand El Arenal, ga van de leukste glijbanen! Voor een dag cultuur slenter je door de straatjes van de hoofdstad Palma de Mallorca. Vele feestliefhebbers hebben de tijd van hun leven gehad bij Luna & Luna Park. In het hele hotel hangt een gezellige sfeer. De kamers zijn netjes, ideaal om tot rust te komen na een lange nacht. Kortom, een prima accommodatie voor een

Luna & Luna Park ligt nabij het bruisende centrum van El Arenal. Diverse bars en clubs liggen op loopafstand, een feestje is dus altijd binnen handbereik. El Arenal staat bekend om haar leuke uitgaansleven. Mega Park mag daarbij niet worden overgeslagen. Overdag komt u tot rust in de comfortabele kamers en aan het rand van het zwembad. Bestel een drankje aan de bar en geniet van de zon vanuit uw ligstoel. Overdag en 's avonds verzorgt het animatieteam een leuk activiteitenprogramma. Boek op basis van all inclusive zodat u nergens meer aan hoeft te denken. Voor een dag waterpret koop je tickets voor Aqualand El Arenal, ga van de leukste glijbanen! Voor een dag cultuur slenter je door de straatjes van de hoofdstad Palma de Mallorca.

Vele feestliefhebbers hebben de tijd van hun leven gehad bij Luna & Luna Park. In het hele hotel hangt een gezellige sfeer. De kamers zijn netjes, ideaal om tot rust te komen na een lange nacht. Kortom, een prima accommodatie voor een feestvakantie.

Het hotel is gelegen op een heuvel nabij het centrum van El Arenal. De leukste clubs en diverse bars liggen binnen handbereik. De bushalte ligt op ca. 40 m afstand, ideaal voor een dagje Palma de Mallorca. Ook op het strand bent u zo, op ca. 450m afstand ligt het zandstrand van Playa de Palma.

- Nabij het centrum van El Arenal
- Diverse winkels, restaurants en bars in de directe omgeving
- Bushalte op ca. 40 m
- Playa de Palma Beach op ca. 450 m
- Aqualand El Arenal op ca. 600 m
- Mega Park op ca. 1,9 km

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Palma de Mallorca op ca. 5,8 km
Bij onze vliegreizen is de transfer van de luchthaven naar uw accommodatie v.v. inbegrepen.

- Bij ons te boeken op basis van logies en ontbijt, halfpension of all inclusive
- Huisdieren zijn niet toegestaan
- De all inclusive service betreft een eenvoudige formule
- Indien u all inclusive boekt zijn er alleen 3 drankjes bij de lunch en 3 drankjes bij het diner inbegrepen. Alle overige dranken zijn tegen betaling. Dit is een door de overheid opgelegde maatregel.
- Deze accommodatie is adults only, je dient minimaal 16 jaar of ouder te zijn.

Eenvoudig ingerichte kamers. Alle kamers zijn voorzien van:
- Airco
- Telefoon
- Wifi
- Badkamer met douche en toilet
- Balkon met zitje

Tegen betaling:
- Kluisje

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils