Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Tres Pins

Colonia de Sant Pere, Spanje

 

tres-pinstres-pinstres-pinstres-pinstres-pins
Favoriet 
     

    v.a. 1.076

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Tres Pins in Colonia de Sant Pere

    Deze mooie accommodatie is gelegen in Colonia de Sant Pere en biedt een tweede huis aan 6 gasten.

    Met een oppervlakte van 110 m2 is het ideaal voor gezinnen of kleine groepen vrienden die hun vakantie dicht bij het strand willen doorbrengen.
    Colònia St. Pere, een oud vissersdorp, biedt een paar goede restaurants, een kleine supermarkt, een bank, een bakker en een kleine jachtclub.

    Er zijn in totaal 3 slaapkamers, een met een tweepersoonsbed en 2 met eenpersoonsbedden. De kamer met het tweepersoonsbed biedt een prachtig uitzicht op de bergen. Er zijn 2 badkamers met douchecabines, waarvan één en suite.

    Het appartement bevindt zich op de begane grond. Stap naar buiten naar het ruime terras, geniet van een gezellig diner, of koester je in de zon op een van de 3 ligstoelen. Het terras meet 25m2, even groot als de aangrenzende veranda. Breng je vrije tijd door op de gezellige bank in de smaakvol ingerichte woonkamer met het lezen van een goed boek of het doen van een dutje. In de hal staan nog 2 banken. De aparte keuken biedt alles wat je nodig hebt voor je vakantie: een broodrooster, koffiezetapparaat, elektrische oven, gasfornuis en koelkast. Natuurlijk is er ook een wasmachine, strijkijzer en strijkplank. Huisdieren zijn op aanvraag, vraag het van tevoren en houd er rekening mee dat er geen dieren zijn toegestaan in het huis. Er is geen eigen parkeerplaats, maar je kunt gratis parkeren in de buurt van het huis op de zijwegen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm