Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Colonia de Sant Pere

Spanje

 

  4 pers.
  Can Clavell

  Fantastisch huis voor 4 personen, met privézwembad, en gelegen op slechts 600 meter van het strand van Colonia de Sant Pere.Omringd door bomen en bergen, is de buitenkant van dit prachtige huis ideaal om tijd buiten door te brengen. Verschillende te..

  Colonia de Sant Pere

   12 pers.
   Rafal Pai

   Prachtige en rustieke villa, gelegen in het beschermde gebied van Colonia de Sant Pere, met onvergelijkbaar uitzicht over de bergen, privé zwembad en directe toegang tot het strand. Het is geschikt voor 12 gasten.De buitenruimtes zijn geweldig. Een ..

   Colonia de Sant Pere

    8 pers.
    Can Roig (Caldes)

    Dit moderne huis ligt in Colònia de Sant Pere, ten noordoosten van Mallorca. Het heeft grote terrassen, is goed verlicht, ruim en goed onderhouden.Het is een huis met 2 verdiepingen. Beneden vind je een grote keuken met alles wat je nodig hebt om je..

    Colonia de Sant Pere

     6 pers.
     Tres Pins

     Deze mooie accommodatie is gelegen in Colonia de Sant Pere en biedt een tweede huis aan 6 gasten.Met een oppervlakte van 110 m2 is het ideaal voor gezinnen of kleine groepen vrienden die hun vakantie dicht bij het strand willen doorbrengen.Colònia S..

     Colonia de Sant Pere

     Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje     Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

     Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.