Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Rafal Pai

Colonia de Sant Pere, Spanje

 

rafal-pairafal-pairafal-pairafal-pairafal-pai
Favoriet 
     

    v.a. 6.050

    • Max. 12 personen
    • 6 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Rafal Pai in Colonia de Sant Pere

    Prachtige en rustieke villa, gelegen in het beschermde gebied van Colonia de Sant Pere, met onvergelijkbaar uitzicht over de bergen, privé zwembad en directe toegang tot het strand. Het is geschikt voor 12 gasten.
    De buitenruimtes zijn geweldig. Een duik nemen in het gezouten zwembad terwijl u het panoramische uitzicht op de bergen bewondert zal een waar genoegen zijn. Het zwembad is 11x5 meter groot en heeft een diepte van 1,10 tot 1,80 meter. Het nodigt u uit om te zonnebaden op een van de 12 ligbedden rondom of om een mediterraan ontbijt of misschien een heerlijke barbecue te proeven aan de houten tafel en banken. U kunt kiezen uit verschillende veranda's en terrassen om 's avonds buiten iets te drinken. Maar het meest spectaculaire is dat u directe toegang heeft tot het maagdelijke strand van Sa Canova!

    Deze fantastische finca presenteert twee luxe gebouwen: een grote hoofdwoning van twee verdiepingen met ruime kamers, waaronder een keuken, een woon-eetkamer, een tweede woonkamer, 4 slaapkamers, 4 badkamers en een toilet, en een onafhankelijke wasserette. Het tweede bijgebouw heeft een woonkamer en twee slaapkamers met een eigen badkamer.
    Het hoofdhuis heeft een bijzondere bouwstijl. Bij binnenkomst geeft een grote centrale hal toegang tot de rest van de ruimtes. Op de begane grond vindt u een ruime woon-eetkamer met satelliet TV en uitgang naar een grote veranda. De dromerige keuken heeft ook een eettafel. De warme kleuren, de roestvrijstalen huishoudapparaten, het gasfornuis, de geweldige werkbladen en kasten en de perfecte apparatuur zullen ervoor zorgen dat iedereen tijd wil besteden aan het koken van heerlijke gerechten. De wasruimte heeft een droger, een wasmachine, een strijkijzer en een strijkplank. De 4 slaapkamers hebben een kast, airconditioning, ruimte voor 2 babybedjes en een eigen badkamer met douche. Slechts één ervan heeft een tweepersoonsbed en bevindt zich op de begane grond, vlak bij het toilet dat de hele accommodatie bedient. Boven heeft een van de slaapkamers een tweepersoonsbed en de andere twee hebben elk twee aparte bedden. Bovendien is er nog een woonkamer om tv te kijken of een dutje te doen.
    In het bijgebouw vindt u een comfortabele leefruimte voor de hele familie, en twee slaapkamers met een kast, een ventilator en een eigen badkamer met douche. Beide huizen zijn uitgerust met centrale verwarming zodat ze ook perfect zijn voor het winterseizoen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna