Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Azalea 2

Chiclana de la Frontera, Spanje

 

azalea-2azalea-2azalea-2azalea-2azalea-2
Favoriet 
     

    v.a. 648

    • Max. 2 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Azalea 2 in Chiclana de la Frontera

    Dit prachtige appartement, gelegen in Chiclana de la Frontera, verwelkomt 4 gasten.

    Chiclana de la Frontera staat bekend om zijn stranden, historische monumenten en rijke gastronomie. Tot de belangrijkste bezienswaardigheden behoren de klokkentoren, de hermitage van Santa Ana of het kasteel van Sancti Petri, evenals de vele wijnkelders waar u de wijn van de regio kunt proeven. Deze stad heeft ook verschillende natuurparken en natuurreservaten in de buurt, zoals het Natuurreservaat van de Baai van Cádiz en het Natuurreservaat van de Laguna de la Janda. Aarzel niet om de heerlijke gastronomie te proberen, met gerechten als pescaíto frito (gebakken vis), choco of rode tonijn.

    Het interieur van het pand valt op door zijn helderheid en moderne stijl, en is bereid om u het comfort te bieden dat u verdient. U vindt een fantastische woonkamer open naar de eetkamer, die is uitgerust met AC en Smart TV. U zult in staat zijn om allemaal samen te komen dankzij deze diafragmatische kamer. De keuken is inductie en volledig onafhankelijk en beschikt over al het nodige keukengerei om comfortabel te koken. Als het tijd is om te slapen, kunt u een van de twee beschikbare slaapkamers gebruiken. De eerste heeft een tweepersoonsbed en de tweede heeft een onderschuifbed voor twee personen. Een badkamer met bad maakt de kamer compleet. U kunt gebruik maken van de radiator, wasmachine, strijkijzer en strijkplank die u in de accommodatie aantreft. Als u met uw baby reist, kunnen wij u een kinderbedje en een kinderstoel ter beschikking stellen.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Hotel Best Maritim

    Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

    Cambrils

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm